28 August 2015

1001 Kebaikan MRS ( Miracle Refreshing Serum )

Hilangkan Sakit Kepala dengan mudah


Pernah tak tiba-tiba sakit kepala datang? tak semena-mena,
aku kalau sakit kepala datang, aku mulalah tak tentu arah,
berdenyut-denyut, rasa nak baring je, tapi kalau tengah busy,
mcm mana nak baring kan, so kena lah cari cara lain,
cara yang lagi mudah, just sapu di kepala,
bau tak kuat, tak menyegat, bau sangat segar~
terus surut sakit kepala. tak percaya? try lah!

Miracle Refreshing Serum

1001 Kebaikan MRS ( Miracle Refreshing Serum )
Serum
1001 Kebaikan MRS ( Miracle Refreshing Serum )

KEBAIKAN MRS


Kebaikan MRS ni sangat banyak, hanya satu serum,
tapi banyak kebaikannya, aku dapat serum ni dari kak Leenda,
dia kasik sample ni masa Gojes Family Day haritu.
skrg ni baru sempat nak review, bz sangat kekdahnya.
tapi thanks to kak leenda sbb memperkenalkan MRS ni,
aku dpt sample yg kecik ni, mmg senang, sumbat je dalam handbag.

- Mengurangkan Kekusutan Rambut
- Tidur lebih lena
- Mengurangkan Stress selepas penat belajar dan kerja
- Menurunkan Suhu Badan ( ketika demam )
- Membantu menjadikan kulit lebih licin
- Mengurangkan Kelimumur
- Mengurangkan sakit kepala dan migrain
- Mengecutkan jerawat
- Boleh digunakan sebagai pencuci muka
- Mengurangkan kutu kepala
- Membantu mengurangkan Loya ibu mengandung
- Mengurangkan kegatalan kulit kepala
- Memberi kesegaran selepas bekerja
- Digunakan sebagai pencuci bahagian Intim
- Merawat masalah rambut berbuah dan bercabang



Gambar bawah ni, ada harga dia, skrg ni ada promotion tak silap aku,
untuk info lanjut, klik FB Miracle Refreshing Official Page,
or IG Miracle.refreshing.official or Whatsapp je 013-936 4676



Jangan lupa cuba hokkay! bai ♥

6 comments:

yoorin melacolea said...

cam best je serum ni..ni agak2 migrain laa kan..boleh guna

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Bagus juga ni untuk rambut....

Diana Rashid said...

COMEL NYA..HARGA PUN TAK LA MAHAL..KENA CARI SATU NI..KESIAN SOMI AKAK SELLAU SAKIT KEPALA KALAU KERJA MALAM..

DRAMATIC UNIQ said...

Pernah baca pasal produk ni dalam majalah..
Best nya kalau dapat try... :)

kak gojes said...

comel aje bekas dia rara

Cikk Mimin said...

nice one

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...