01 August 2015

August Photo Challange

Sekejapan je dh masuk Ogos, kejap lagi dah december, kan! Bulan depan birthday Princess, tahun ni punya tema birthday x tau lagi nak buat tema apa, mcm nak buat kelainan sikit. Apa yg lain pun xtau.hahaha. eh tercerita pasal buffday pulak. Padahal nak cerita pasal bulan Ogos. Aku bersyukur sangat, sbb bulan Jun hingga ke Julai, aku sangat sangat dimurahkan rezeki, terima kasih Allah, terima kasih customers semua, setiap kali customers happy, dorg doakan aku murah rezeki, aku happy sgt, biarlah aku x untung banyak dalam perniagaan, tapi doa doa mereka, aku sangat perlukan, aku harap, di bulan Ogos ni, aku lebih dimurahkan rezeki, lebih dipermudahkan segala urusan, sama jugak dengan korang, aku doakan korang juga dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan. Juga doakan agar Malaysia akan lebih baik dari sebelum ^^


Sempena bulan Ogos ni, jom kita gedik gedik buat photo challange nak tak! Hehehe. Ala saje suka suka. Bila tgk org buat.mcm best je! Jom join, hashtag di IG #raraAugustChallenge hahaha.jejoms! 

6 comments:

kak gojes said...

wah nak join juga challenge ni

DYatie ABakar said...

Ok nak join! Hehehe.

Diana Rashid said...

kumpul duit banyak2 Ra..cukup duit boleh buka bakery..tak payah kerja dah..boleh upah pekerja,Rara dok umah goyang kaki je layan princess..heheh..Amin..:)

Riza Afzan said...

wah, menarik ni!

dalila said...

mcm best je..
tp kite xrajin sgt upload gambo kt ig..hihi

syira yaya said...

syira pun join jugak. hihi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...