14 August 2015

Cerita Sedih Jumaat : Pergi Pizza Hut, Pizza dah TUTUP!

Promo Pizza Hut RM9


harini kami 4 org ( office mate ) beriye lah ke Mid Valley,
konon hari Jumaat kan, rehatnya lama sikit, so kul 12.30pm,
kami keluarlah opis, dengan harapan nak makan pizza,
excited memasing bila dengar pizza ada buat Promo rm9
untuk set personal, so excited neh! terliur terliur dah,
nk makan mushroom soup dengan garlic bread!

Tapi sampai tu, Chill dulu, jalan jalan cuci mata,
tapi dah dekat level LG dah lah, jalan jalan,
jumpa deret deret kedai, selalu keluar je Lif, akan jumpa
famos amos, booth booth mcm mcm lah, dekat je rasanya pizza,
tetapi tetiba dah mcm lain, tetiba ada kedai Skin Soul pulak,
eh eh, kami jalan kedepan lagi, maybe kami salah pandang,
TETAPI...............................

cantik sgt set niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! aku sukaaaa! tapi harga! huh! pengsan.

Pizza Hut MidValley TUTUP


lepas jalan jalan, kami masih x puas hati,
kenapa xde pizza hut! kenapa xdeeee! hahaha.
sbb ingat lagi, selalu mkn pizza mmg belah tepi ni,
so kami naik atas, tanya kaunter,
" dik, mana pizza hut eh? dh xde ke? "
" aah kak, pizza hut dah tak de "
nampak sgt kami dah lama tak dtg MidV

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kecewa gila kami tauuu! seyes kecewa,
asalnya nk jimat konon makan yg Rm9, tup tup~ banyak pulak habisnya,
sadis gila! last-last mkn kat Secret Recipe jeeee!
mkn pula Thai Spaghetti ni, boleh lahhhh~ xde lah sedap sgt,
nyesal lah order, baik order aglio olio jeeee.
mintak A&W float xde pulak! hish! geram betul.
mmg nasib x baik kami semua.

lepas ni, tak payah cari Pizza Hut kat MidValley dah!
dah TOTOP! ni baru lah betul maharajalawak,
nak pergi makan Pizza, skali Pizza TUTUP!
hahaha. nangis air mata darah~

7 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

kesiannya.. itu namanya takde rezeki.. T_T

nadiah hanum said...

Hehee...dah tersurat takder rezeki korang nak makan pizza hari ni!

Diana Rashid said...

kesian...makan kat tempat lain je lain kali rara.heheh

Syah said...

Assalamualaikum ;D

saya jual iphone,samsung,oppo, dan gadjet lain.
jemput singgah blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

dan ig saya @nurnasuha96_

whatsapp : +60196117811

Inani Hazwani said...

Sedap pulak tengok spaghetti tu. Heheh :D

aRz MoHa said...

Tabahlah makyam. Bukan rezeki

Mimy Hamid said...

pizza hut kat situ ganti kedai apa ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...