19 August 2015

Im just EGGHAUSTED

Hari sibuk, minggu sibuk, minggu letih, Princess batuk selsema, demam dah kebah mlm tadi, harini hantar juga dia ke Taska, aku tak boleh MC, banyak task nak kena buat, mana job berbayar, mana kerja Hakiki, mana bussiness part time, semua kena buat sendiri, tak cukup kaki dan tangan, tak cukup tanah berkejaran 😧 tapi, semua perkara perlu diselesaikan, amanah semuanya, aku cuba berikan yang terbaik, dahulukan mana yang perlu didahulukan, cuba siapkan semua dalam masa yang ditetapkan, insyaAllah, aku boleh. Ohhhhh but now, im egghausted, hahahaha Salam Asar.

5 comments:

CikNaa said...

besor nau telur mata..haha

Ummul Azkee said...

me too lah rara...tabik sama you ke sana ke mari..berkejaran...

Sue Izza said...

elok2 nak tido terus lapar hahaha

♥ ROS ♥ said...

Comel lak tgk bntal n carpet mcm tu.. kikikiki

DRAMATIC UNIQ said...

hahahahaa... Rara yang tak makan telur pun pandai Egghausted ekk...!! so suwiiittt... :)

bertabahlah.. persekitaran kita sedang mematangkan dan menyiapkan kita untuk cabaran akan datang..

Chaiyokkk Team Muslimah...!!
hahahahahaa... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...