Image and video hosting by TinyPic

19 August 2015

Im just EGGHAUSTED

Hari sibuk, minggu sibuk, minggu letih, Princess batuk selsema, demam dah kebah mlm tadi, harini hantar juga dia ke Taska, aku tak boleh MC, banyak task nak kena buat, mana job berbayar, mana kerja Hakiki, mana bussiness part time, semua kena buat sendiri, tak cukup kaki dan tangan, tak cukup tanah berkejaran 😧 tapi, semua perkara perlu diselesaikan, amanah semuanya, aku cuba berikan yang terbaik, dahulukan mana yang perlu didahulukan, cuba siapkan semua dalam masa yang ditetapkan, insyaAllah, aku boleh. Ohhhhh but now, im egghausted, hahahaha Salam Asar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. me too lah rara...tabik sama you ke sana ke mari..berkejaran...

    ReplyDelete
  2. elok2 nak tido terus lapar hahaha

    ReplyDelete
  3. Comel lak tgk bntal n carpet mcm tu.. kikikiki

    ReplyDelete
  4. hahahahaa... Rara yang tak makan telur pun pandai Egghausted ekk...!! so suwiiittt... :)

    bertabahlah.. persekitaran kita sedang mematangkan dan menyiapkan kita untuk cabaran akan datang..

    Chaiyokkk Team Muslimah...!!
    hahahahahaa... :p

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com