07 August 2015

Kedua-Dua Isteri Ashraf Muslim kini hamil

Kandungan Pertama Dayana


“Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah kerana setelah empat tahun menunggu, Dayana kini hamil anak pertama hasil perkahwinan kami. Saya sangat gembira dengan kehamilannya ini. Saya tidak mahu memaklumkan kehamilan Dayana di awal usia kandungannya kerana saya sendiri takut timbul rasa riak atau perkara-perkara lain yang tidak sepatutnya”

“Kini kedua-dua isteri saya sedang hamil. Kandungan Dayana sudah memasuki bulan keempat manakala isteri kedua saya pula sedang sarat mengandung lapan bulan. Saya akan jaga kedua-dua isteri saya dengan sebaiknya. Tiada berat sebelah antara saya dengan mereka,” kata Ashraf



Tahniah buat Ashraf Muslim dan kedua isterinya,
see, Rahsia Allah, sape nk tau kan, kita dulu pompang mengata si Sakinah ni,
last last hidup mereka bahagia je, *eh tapi aku x kata eh.hahahaha*
now skali gus keduanya mengandung, Allahuakbar,
bahagianya. tapi mereka berdua mmg wanita yg sangat tabah,
sanggup berkongsi kasih. *tabik!

10 comments:

Loviey_Fiey said...

kak.. bini kedua dia sakinah.. anak dia nma Sarah... hehehe

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Ena tabik spring terhadap kedua2 isteri dia. Tabah dan sabar dan sanggup dimadukan. Bahagia je tengok. Apapun ena doakan yang terbaik untuk mereka

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Alhamdulillah.. Allah itu Maha Adil..

Amalina Hussain said...

alhamdulillah... :)

dalila said...

alhamdulillah rezeki..

Julia Johari said...

Syukur alhamdulilah, rezeki anak best yer

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, bagus Ashraff Muslim ni, dia memang pandai didik isteri-isteri dia... tu diaaa dua-dua skali peknen... tumpang happy untuk mereka...

emalin mohd said...

Tahniah tahniah!
Seronok tengok orang pregnant ni

Hanys Jehari said...

Alhmdulillah.. ig dorang dah tak da kan.. ?

Puan Wawa said...

Alhamdulillah, terbaik kan dorang..")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...