28 August 2015

ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ

1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ



1. Copy banner di atas dan buat entry khas bertajuk ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ (entry tersebut mesti lah ada TAJUK, BANNER, GAMBAR PARODY anda dan kalau nak menang anugerah khas juri, sertakan sekali CAPTION yang menarik di bawah gambar tersebut.)

2. Follow Blog DRAMATIC UNIQ

3. LIKE Fanpage Facebook DRAMATIC UNIQ


-------------------------------------------------------------------------------------

Sama macam orang lain, aku pun tak nak melepaskan PELUANG
join GA 1st kak ain, HADIAH sangat lumayan weyh!
Wang tunai RM350 untuk dimenangi, mana tau,
tetiba ada rezeki aku, hehe, dapat tempat pertama
pon JADIKLAH! #hint

tapi, bukan senang senang nak menang, kena berusaha sikit,
lepas habis tarikh penyertaan pada 31 Ogos 2015 nanti,
ada pulak tarik pengundian, 1-15 Sept 2015,
masa tu, kena suruh lah org like pic kita byk byk,
huaaaa, ni yg lemah ni, korg kena tolong aku tau! hehe.

Keputusan akan keluar pada 16 Sept 2015,
korang kalau nak join, baik cepat, ada 3 hari je lagi,
Klik je Banner atas tu, Syarat pun mudah sangat,
cepat tau join!

oh banyak sangat cakap, nak tengok tak pic parody aku?
mahaplah~ tak makeup pun masa ni, huaaaaa,
ntah hape hape je muka, Juri, kalau x makeup,
tolak markah tak.hahahahaha.
jangan gelak tauuuuu.



































































scroolllll...............








































































scrolll....................










































































yeay!














































ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ
hahahaha, ini dia! agak agak sama tak? boleh menang tak? kihkih! cakap lah boleh,
tau tak, susah tau nak parody, korg jangan ingat senang! kalau boleh buat,
cepat buat! sama mcm banner! ini je yang mamphuuu! hahaha.
ok ke tidokkkkk!



apa lagi tunggu! cepat lah join! hehehe.

8 comments:

Inani Hazwani said...

Good luck kak rara :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah wah good luck sis..

dalila said...

gud luck rara!

DRAMATIC UNIQ said...

hahahahaa.. sempat lagi buli-buli kita suh scroll lelama ekk... *tolak markah* hahahahahaa... :p

thanks u tau sebab sporting and supportive GA akak.. terharu sangat.. bersusah payah Rara nak parody kan gambar tu.. hehehehe... :)

best of luck ok.. :)

iffah hussin said...

good luck rara... siap kene scroll tu... nampak jelita disitu...

nona senyum2 said...

wow, byk tu scroll, ahhaa~ all the best !
dari GA yg same gaks, :-

http://nonasani.blogspot.com/2015/08/parodyme-1st-giveaway-by-dramatic-uniq.html

Fendi Rocka said...


nak join, tapi malu nak amik gambar..saya camera-shy orangnya

Cikk Mimin said...

xde sape rajin nak snap kan pic mimin. hahaha. tuu yg x dpt nak join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...