Image and video hosting by TinyPic

01 August 2015

Photobooth untuk wedding

Photobooth trend terkini 2015


Kat wedding Onnie harini ada photobooth, photobooth yg pesen skrg ni, yg terus print gambar tu, mcm polaride tu, eh betul ke eja ni, hah paham lah kan korg, dulu masa adik ipar aku kawen, dia nak buat cm ni gak, tp x sempat, kat KL set photobooth gini dalam Rm1500 x silap aku, dia ada lah pakage, nak berapa jam berapa jam, utk harini, onnie ambil service photobooth dari Kotok Production, aku ingat dorg buat service di kelantan je, tp dia kata, sampai ke Singapore pun dia boleh pergi. So senang lah kan, td mil aku tanya, sevis dia ni 5 jam baru Rm1119, tak silap aku lah, dengar x dengar td, tp bagus lah servis dia, kamera hang hang tu biasa lah kan.hehe.

Makcik makcik semua tak ketinggalan mencuba. 



Kami pun tak ketinggalan lah nak mencuba, kalau bab bergambar, mana boleh ketinggalan kan, family je berpuluh puluh gambar snap, aku pestime mencuba benda ni, sblm ni tgk tgk je org main main mendalah ni, kali ni kita try pulak, simple je setting dia, tp menarik gila. Korg kalau nak buat kenduri, leh lah try tempah, follow ig Kotok Production. Ni review x berbayar tau.hahaha. just berkongsi kejakunan je.hehe.



Dan Alhamdulillah, selesai sudah majlis Onnie, esok balik Kl, malasnyaaaaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. Lawanya baju rara dgn incess

    ReplyDelete
  2. menarik gak idea ni..tp utk adik-adik la kot..sy dh ade 3 org anak dah..hihihi...

    ReplyDelete
  3. wahhh..bestnye..
    jakun jgk ni..hihi
    print tu kene byr ke rara?
    thn lps cousin ade wat booth mcm ni tp pakai camera biase n print dr netbook je..

    ReplyDelete
  4. sekarang mana2 kenduri mesti ade foto booth ni kan

    ReplyDelete
  5. Cantiknya
    Bestkan macam dah dekat studio gambar pula (^_^)

    ReplyDelete
  6. Rara...aku lagi ler x pernah jumpa ko. HAHAHA maybe future boleh jumpa kot..boleh le merasa pula guna benda ini ^_^

    ReplyDelete
  7. sekarang byk wedding nak ada photobooth. ade yg takde pelamin, ade photobooth pun dah cukup. hehe. hias cantik2

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com