01 August 2015

Photobooth untuk wedding

Photobooth trend terkini 2015


Kat wedding Onnie harini ada photobooth, photobooth yg pesen skrg ni, yg terus print gambar tu, mcm polaride tu, eh betul ke eja ni, hah paham lah kan korg, dulu masa adik ipar aku kawen, dia nak buat cm ni gak, tp x sempat, kat KL set photobooth gini dalam Rm1500 x silap aku, dia ada lah pakage, nak berapa jam berapa jam, utk harini, onnie ambil service photobooth dari Kotok Production, aku ingat dorg buat service di kelantan je, tp dia kata, sampai ke Singapore pun dia boleh pergi. So senang lah kan, td mil aku tanya, sevis dia ni 5 jam baru Rm1119, tak silap aku lah, dengar x dengar td, tp bagus lah servis dia, kamera hang hang tu biasa lah kan.hehe.

Makcik makcik semua tak ketinggalan mencuba. 



Kami pun tak ketinggalan lah nak mencuba, kalau bab bergambar, mana boleh ketinggalan kan, family je berpuluh puluh gambar snap, aku pestime mencuba benda ni, sblm ni tgk tgk je org main main mendalah ni, kali ni kita try pulak, simple je setting dia, tp menarik gila. Korg kalau nak buat kenduri, leh lah try tempah, follow ig Kotok Production. Ni review x berbayar tau.hahaha. just berkongsi kejakunan je.hehe.



Dan Alhamdulillah, selesai sudah majlis Onnie, esok balik Kl, malasnyaaaaa.

7 comments:

Anonymous said...

Lawanya baju rara dgn incess

Riza Afzan said...

menarik gak idea ni..tp utk adik-adik la kot..sy dh ade 3 org anak dah..hihihi...

dalila said...

wahhh..bestnye..
jakun jgk ni..hihi
print tu kene byr ke rara?
thn lps cousin ade wat booth mcm ni tp pakai camera biase n print dr netbook je..

eima said...

sekarang mana2 kenduri mesti ade foto booth ni kan

Cik Kumbang said...

Cantiknya
Bestkan macam dah dekat studio gambar pula (^_^)

Love Razila said...

Rara...aku lagi ler x pernah jumpa ko. HAHAHA maybe future boleh jumpa kot..boleh le merasa pula guna benda ini ^_^

Eka Tikah said...

sekarang byk wedding nak ada photobooth. ade yg takde pelamin, ade photobooth pun dah cukup. hehe. hias cantik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...