13 August 2015

Ribut di KL

Sebelum aku balik, mmg gelap sangat dah dekat Angkasapuri, sharp je kul 5pm,aku trus angkat bag, trus blah, amik Princess laju laju, sbb risau hujan leh turun bila bila masa je, sbb mcm nak ribut, takut gila tengok langit. Hitam kemahen. Aku bukan apa, hujan xpe lagi, kalau jem tu yang tak lalu tu. Kalau lambat, mau kul 7pm aku sampai rumah, kesian Princess. Aku sempat snap pic awan tadi, ni tak takut sangat, masa lalu bangsar lagi takut, awan hitam, berarak. Princess pun takut.


Tadi kat Wasap group, ada yg anta pic ribut kat MITI, teruknyaaaa.takut. kawan aku pun yg naik train, stuck, sbb ada pokok tumbang, sampai LRT kena mengundur balik.kesiannya, anak-anak dah tunggu, bumi dah tua, kalau hujan terus ribut, kalau panas, terus terik. Subhanallah, semoga Allah mengampuni segala dosa dosa kita.

5 comments:

seri said...

seram je tgk,yg dekat perak baru2 ni mcm puting beliung plak sekali tgk

azieazah said...

Betul. Lebat betul ujan petang semalam. Tapi alhamdulillah Kak Azie sempat lepasi area Damansara wpun lebat, then masuk area Cheras tak ujan pulak.

Nurzakiah Hanum said...

gambar akhir dekat ngan office anum

HanNis SaNia said...

TU la dekat MITI teruk. semalam we all ada majlis raya MITI. Nasib baik laa ribut tu berlaku selepas majlis da habis. Sebab majlis 11 - 3 ptg.

Aiezza Sue said...

hati-hatilah, di katakan setiap petang berterusan fenomena luarbiasa ni..bermungkinan berpanjangan ke seminggu entah ke berminggu2 lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...