Image and video hosting by TinyPic

14 August 2015

Selfie Jumaat


Lama tak selfie *eh yeke? takpelah, tepek pic 1 kali! hehe.
abaikan pipi pau ayam tu, hish! lepas dh kawen ni,
bahagian yg paling senang naik, mesti PIPI and PEHA,
apekahhhh! runsing aku, bila cakap dgn laki aku,
dia kata " buat lah squat " apaaaa squat? buat 10kali.
seminggu sakit peha, mcm mana ni, pas tu mula stress!
haih!

pagi ni tak de apa apa yg pelik berlaku, kihkih,
cuma tadi borak borak dgn " mak " bos aku kat opis, hehe,
kami borak pasal anak perempuan, tetiba mak cakap,
" ustaz ada kata, if kita ada 3 org anak perempuan dalam rumah,
dan kita beri didikan yg baik, keluarga kita akan diberkati "
yeke? hehe, aku adik beradik 3 org perempuan, hehehe, Alhamdulillah,
alaa tapi jgn lah cakap kalau kita ada 2 anak perempuan atau xde anak
perempuan tak diberkati pulak tau, hehehe, maybe bahagiannya lain lain,
kan kan. tapi apa apa pun, bersyukurlah andai apa jantina anak kita pun,
tetap anak, asalkan sihat sempurna sudah cukup bagi aku.
rindunyaaa nak preggy lagiii, hehe.

malam ni MIL aku buat kenduri doa selamat sikit,
buat kecik kecik je lepas isyak, adik ipar aku kan dah nk bersalin,
dah memboyot boyot dah tu.hehehe.tazabar tunggu baby lagi!
lepas ni ada 2 anak dara besar, ada 2 anak dara baby,
turn aku, next year, InsyaAllah.hehe. Kakak Princess pon mcm dah
ready sgt nak jadi kakak, bila tanya nak adik, dia kata " NAK! "
tak mcm dulu.hehe. tapi suami aku boleh cakap,
" selagi Princess pakai pampers, still rasa dia baby "
hehehe.dan aku pulak, always rasa Princess tu baby!
sobs~

Sabtu Ahad ni mcm nk potty train Princess, Ya Allah, nebes lak aku rasa,
semoga dipermudahkan jugak, moga Ibuu x jadi HULK.haha.
dan jangan lupa, Sunat Jumaat.heee bai ♥


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. bestnya boleh selpie2...akak x leh...ada orang marah nanti...ahaks...

    ReplyDelete
  2. akk ada 3 anak perempuan dik..semoga sentiasa diberkati,...amin

    ReplyDelete
  3. Assalam kak, comel akak ni,
    duk tgk sekali ada iras pelakon syurga nur tu.

    ReplyDelete
  4. btul la kata asben rara tu, soh squat..memula mmg sengal2 ape sume..tp utk percubaan pertama jgn trus buat 20x..memang laa sakit2 kan..buat la dlm 10 kiraan je..buat hari2..dlm bilik mandi ke..hahah(mcm akak buat sbb taim tu jer yg sempat ;)..lama2 ok la nnt..jadik mudah je..takde dah sengal2..dlm semggu tgk la peha dan punggung kembali mantap okeh dengan syarat cara kita squat tu betul..Insha Allah tak sakit..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com