Image and video hosting by TinyPic

21 August 2015

Telur Goreng Instant

Kalau kita rasa telur goreng tu dah senang gila nak sediakan, tp ni lg senang, telur goreng dah siap goreng, then di pack kan pulak, perghhhh mmg bertambah-tambah senang lagi hidup. Hehehe. Dorg kata senang utk org berkempen. Betul ke? Hehehe. Xpelah, skrg ni masa bergerak pantas sangat kan, myb dgn ada telur goreng instant ni akan mudahkan lg keje korg.hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Wah telur goreng pun ada yg instant skrg. Serba serbi segera skrg ni

    ReplyDelete
  3. Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "3 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  4. Wah macam2 adoooo dah sekarang ni ka Rara

    ReplyDelete
  5. aik, telur pun ada instant ye..xcukup simple lg ke goreng..huhu~

    ReplyDelete
  6. serius ada bende ni?

    waahhh dunia dah semakin instant/hihi

    ReplyDelete
  7. makaiiii..
    dh la senang..lg menyenangkan ni..
    haha

    ReplyDelete
  8. Assalam.. Halooooo kakak chans.. Tak pernah lupa.. Lupa kat blog sendiri je.. Hehehe...
    Wahh.. Anak dah besar.. Tak lama dapat menantu dah ni.. heheheh..

    ReplyDelete
  9. fuyyooo ade lg senang... hahaha... lawak tapi ianya reality... mungkin ade added value...

    ReplyDelete
  10. ya ampunnnnn....!!
    telur goreng yang paling senang pun nak disenangkan lagi... hahahahahaa... dunia dah berubah... :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com