21 August 2015

Tiket PERCUMA masuk Zoo bagi mereka yang tarikh lahir 23 Ogos

Sambutan Hari Lahir Panda


hai! sape belum pergi zoo??? alaaa rugi lah, tapi takpe,
sape yang belum pernah pergi zoo dan tengok panda, korang boleh pergi nanti,
siap boleh claim TIKET PERCUMA lagi! sebabnya,
Zoo Negara nak celebrate our GIANT PANDAS 9th Birthday!
yeay!!! so bagi sesiap yang LAHIR pada 23 OGOS, akan dapat tiket percuma,
( masuk zoo ) dan juga kanak kanak bawah 12 tahun.
best kan! hehehe. Untuk tengok Panda - tambah RM11 saje untuk kids.
RM22 utk dewasa, jimat dah kan!

untuk yg bukan lahir pada 23 Ogos, jangan kecewa pulak,
sbb korang boleh beli TIKET ONLINE,
jika beli tiket online, korg leh dapat 10% diskaun!
best jugak tu kan! so apa tunggu lagi, cepat beli!
kami nak pergi tengok Panda Ahad ni,
yeay! hope dpt lah tengok baby panda skali
hehe.Amin.


Harga Tiket Masuk Tengok Panda


ni ada sedikit Info tentang harga tiket, mana tau malas nk bukak
website Zoo Negara kan, hehe. tapi kalau nak more Info tentang zoo,
boleh visit website zoo, mana tau nk buat family day ke,
celebrate birthday ke, best jugak kan!
nanti kat bawah entry aku bagi skali.hehe.
jangan marahhhh~



Zoo Dibuka Setiap Hari 9am - 5pm
Address : 68000 Ampang, Selangor, Malaysia

more info :

@zoonegaraonlineticket

7 comments:

yaya cendana said...

jumpa di sana nanti kak rara :) anyway...yaya done to follow you..hope sudi to follow back me www.yayacendana.com

:)

Shuhaida Kabdy said...

jumpa kat sana rara..tak sabar rasa ye.. :)

mas saari said...

seronoknya.. tak sabar nak tgk panda comel!

faziera193 said...

Panda! Panda! Panda! Nakk pandaaaaa...haha

Nor Dila said...

jauh sgt nak tengok panda,salam kenal sis,,sudi2 singgah blog saya

Nor Dila said...

salam kenal sis,,sudi2 singgah blog saya.tq..

DRAMATIC UNIQ said...

baca kat poster tu,
Panda-panda ni habiskan 20 jam untuk makan...??!!
makkk oiiiii... lamanyaaaaa makaannnn...

hahahahahaa...!!

patutlah debab dan comel... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...