25 August 2015

Ummu Syaikhah Stacy Abdullah nama Islam Stacy

Akhirnya teka teki terjawap, dulu kami mcm wonder gak, eh Stacy dah islam ke belum eh, sbb dia kan bercinta dgn Akim, tup tup keluar viral semalam, Stacy dh peluk islam, ingat kan tipu je, so malas lah nak share, tp harini kwn gossip i pg pg dah WA, dia kata berita tu sahih. Hehehehe. So terjawap lah persoalan kami, kihkih, Stacy di temani oleh Ayah Akim, Mak Stacy dan Akim sendiri, di pejabat agama. Utk maklumat lanjut, kena tunggu cerita dari stacy lah, sekian.hehehehe.

14 comments:

tiga lalat said...

alhamdulillah ;p

beat said...

nk tgk sapa pulak hsband dia nnt

Nadia Johari said...

alhamdulillah

kisah earty said...

Alhamdulillah...semoga stacy istiqamah

Papaglamz - Food Stylo Founder said...

Alhamduillah...

Sarah said...

ooo pasal stacy rupanya hihi ada tgk kat fb tadi org duk share hehe..kite tgk.gitu2 je hahaha

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..

eima said...

alhamdulillah ...semoga akim dan keluarga akim dapat membimbing saudara baru ini ke jalan yang benar dan diredhai .....
semoga ALLAH merahmati dan memudahkan urusan danperjalanan Stacy dan keluarga

dalila said...

alhamdulillah..dah terbuka pintu hati dia nk peluk islam..

M.Syamsid Dhuha said...

Wow proud of her and now we have another famous muslim friends who or maybe can make other convert to islam too hehe ( Who knows kan ) . btw Sedap nama tu :D

ewento marcello said...

saya tau. saya memang ada rahsia ni. kikikiii

LiNda said...

alhamdulillah..akhirnya stacy memeluk islam

DRAMATIC UNIQ said...

Alhamdulillah..
semoga Allah permudahkan kehidupannya di dunia dan akhirat selepas ni.. :)

Ummu Syaikhah Stacy Binti Anam

*dia nak kekalkan nama ayahnya dan tak nak guna nama Abdullah.. takpe lah, yang penting hidayah Allah milik semua insan tak kira apa pun namanya... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...