Image and video hosting by TinyPic

25 August 2015

Ummu Syaikhah Stacy Abdullah nama Islam Stacy

Akhirnya teka teki terjawap, dulu kami mcm wonder gak, eh Stacy dah islam ke belum eh, sbb dia kan bercinta dgn Akim, tup tup keluar viral semalam, Stacy dh peluk islam, ingat kan tipu je, so malas lah nak share, tp harini kwn gossip i pg pg dah WA, dia kata berita tu sahih. Hehehehe. So terjawap lah persoalan kami, kihkih, Stacy di temani oleh Ayah Akim, Mak Stacy dan Akim sendiri, di pejabat agama. Utk maklumat lanjut, kena tunggu cerita dari stacy lah, sekian.hehehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. nk tgk sapa pulak hsband dia nnt

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...semoga stacy istiqamah

    ReplyDelete
  3. ooo pasal stacy rupanya hihi ada tgk kat fb tadi org duk share hehe..kite tgk.gitu2 je hahaha

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah ...semoga akim dan keluarga akim dapat membimbing saudara baru ini ke jalan yang benar dan diredhai .....
    semoga ALLAH merahmati dan memudahkan urusan danperjalanan Stacy dan keluarga

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..dah terbuka pintu hati dia nk peluk islam..

    ReplyDelete
  7. Wow proud of her and now we have another famous muslim friends who or maybe can make other convert to islam too hehe ( Who knows kan ) . btw Sedap nama tu :D

    ReplyDelete
  8. saya tau. saya memang ada rahsia ni. kikikiii

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..akhirnya stacy memeluk islam

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..
    semoga Allah permudahkan kehidupannya di dunia dan akhirat selepas ni.. :)

    Ummu Syaikhah Stacy Binti Anam

    *dia nak kekalkan nama ayahnya dan tak nak guna nama Abdullah.. takpe lah, yang penting hidayah Allah milik semua insan tak kira apa pun namanya... :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com