Image and video hosting by TinyPic

22 September 2015

Aaron Aziz dan EMPAT isterinya

Ni kali ke-2 aku jumpa Aaron Aziz, kali ni kat event Dutch Lady, mmg tak pernah jemu tengok dia sbb mmg hensemmmmm. Hahahah #tapisuamisayalagihensem #matilahnak #pujilaki hahahaha. Kali ni sempat bertemu dengan Diyana Halik sekali,mmg kecik molek sangat orangnya kan, cantik, cute, peramah. Macam mana Scha dan Awal, mcm tu jugak dorang ni, sweet sangat! Gaduh gaduh manja masa sesi conversation.

Kali ni pergi event bersama-sama dengan laki ai, dia teman ke Hospital tadi, so angkut skali lah ke event, dah dia free. Selalu sokmo busy, hehehe. Dapat snap piccy with Aaron Aziz, happy jewwww. 

Betul ke dengar cerita Aaron Aziz dah berbini 4? Tetiba skali 4 bini dia, hebat kan, semua bini dia, bini orang pulak tu, hahahaha. Hebat neh! Lepas tu, baik pulak 4 4 bini tu, suwetttt jeee.hahahaha. nak tengok tak sape 4 bini dia tu? Meh nak tunjuk.



































































































See, so lovely kan! Hahahahahaha. Suwett je, tudung kuning tu bini BONGSU. hahaha. Ok lah ok lah, gurau gurau jeeee. Hahaha. Ni picture kami td, masa event, seronok sgt dapat jumpa this lovely bird. Senyummmm jeeee. Semoga terus success Aaron and Diyana.

#semua kak Ayu Arjuna punya pasal, dia komen kat piccy FB, korg dah nmpk mcm 4 bini aaron.hahaha.

1 comment:

muhammad nizam said...

seiras dah tu lan dgn aaron

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...