17 September 2015

COMELSnyaaaa anak LISA dan YUSRY

Bayi perempuan pasangan itu dilahirkan seberat 3.4kg pada 15 September 2015 pada kira-kira pukul 11:44 malam di Pantai Medical Centre Bangsar. Alhamdulillah bayi dan ibu berada dalam keadaan sihat.Terima kasih di atas segala doa dan sokongan.

Nama bayi akan diumumkan selepas 7 hari.
-----------------------------------------------------------------------------
tengok dari tepi, comelsnyaaaaaaa! geram! Ya Allah! 
serius aku happy sangat untuk mereka!
LISA! cantiknya pakaian, rambut tak sanggul,
kalau mak aku, mantiklah nakkkk kena bebels!
oh ini mungkin ekslusif untuk Astro kot! lepas ni kena ikat
tinggi-tinggi tau! hehehe.

8 comments:

fifie feyca said...

COmel!

sayidah napisah said...

oh kena angkat tinggi2 eh rambut kak rara? kenapa? hehehe


aswaleyla said...

pinjam gambar k.rara. tahniah menang GA k.ain

Wawa Yusoff said...

Ok, dia pakai seluar dan dia cantik.
cita2 aku lepas walaupun baru bersalin 2 hari aku nak cantik!
titik!
huahuahuahua :D

The Kehalusan Kelembutan said...

comel mcm lisa jugak!

Mrs Yatie said...

tak sabar nak tengok depan-depan baby mereka :)

eima said...

bolatnye lisa ...comey

dalila said...

Wahhhh..xsabarrrr nk tgk baby dorg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...