23 September 2015

FRIENDSHIP remain forever

Friendship Quote

aku taknak ada sahabat, sbb sahabat mesti kemudian hari mereka akan
back stabbed kita balik, tapi aku nak ' kawan sebenar ' ' true friend '
bagi aku kawan sebenar tu, kawan yang tak berapa nak rapat,
tapi bila dorang takde, hidup aku sunyi, hah gittew ayat ko!
hahahaha.

Kawan sebenarnya ni, dia sebenarnya mcm ni tau, bukan kwn yang kita
asyik kena tatang je hati dan perasaan dia, tapi bagi aku,
kawan sebenarnya adalah kwn yg boleh terima kita seadanya,
dan kita terima dia, dan kita boleh ' gaduh ' dengan mereka bila bila masa,
tapi kita still KAWAN! no heart feeling.


i'm not POPULAR, but i have Good Friend,
i'm not RICH, but i have WHAT i need,
i may not be liked, but i know what i'm LOVED!

( gambar adalah hiasan semata ) #senyumtutupmulut

3 comments:

idzwa kamaruddin said...

kiter kawan ke tak nie?hehehe..

Mrs Yatie said...

PG tak tahu nak cakap apa.
apa pun. jeles tengok persahabatan korang. :)

::EIDA:: said...

kawan !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...