Image and video hosting by TinyPic

23 September 2015

FRIENDSHIP remain forever

Friendship Quote

aku taknak ada sahabat, sbb sahabat mesti kemudian hari mereka akan
back stabbed kita balik, tapi aku nak ' kawan sebenar ' ' true friend '
bagi aku kawan sebenar tu, kawan yang tak berapa nak rapat,
tapi bila dorang takde, hidup aku sunyi, hah gittew ayat ko!
hahahaha.

Kawan sebenarnya ni, dia sebenarnya mcm ni tau, bukan kwn yang kita
asyik kena tatang je hati dan perasaan dia, tapi bagi aku,
kawan sebenarnya adalah kwn yg boleh terima kita seadanya,
dan kita terima dia, dan kita boleh ' gaduh ' dengan mereka bila bila masa,
tapi kita still KAWAN! no heart feeling.


i'm not POPULAR, but i have Good Friend,
i'm not RICH, but i have WHAT i need,
i may not be liked, but i know what i'm LOVED!

( gambar adalah hiasan semata ) #senyumtutupmulut
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com