18 September 2015

Hati Ibuu

Sepatutnya harini Princess kena pergi school,sbb papa dia tak dpt nak jaga, ada hal, semalam bincang-bincang, boleh ke Princess g school ni, kaki dia macam x kering lagi luka, kalau pergi school nanti, ( http://www.safurara.com/2015/09/tragedi-16-september-2015.html) dorg mandikan, kena kaki luka dia, kembang pulak luka tu, nanti kalau budak budak main lari lari, terpijak kaki dia, besar lagi luka tu, hurmmm dilema betul rasanya, aku ni mmg suka fikir yg tak elok dulu dari yang elok, hati aku tak sedap sangat rasa. Kesian kat Princess. Pagi tadi, aku tanya dia, kaki kakak ok tak? Dia kata kaki dia sakit, suruh jalan pun, kaki luka tu dia jengketkan, alahaiii kesian sangat aku tengok, last-last aku kata tak pelah, ibuu EL lah, andai kata aku hantar dia, hati aku mesti takkan senang. Hurmmm.

Tapi nak buat macam mana kan, hati ibuu tu sokmo lah tak sampai hati, anak sakit, suami demam, mmg tak sampai hati nak ditinggalkan, aku tak faham mcm mana org yg anak sakit dan demam, masih boleh hantar ke taska. ' mereka busy maybe ' #positif. Tapi aku, selagi aku boleh jaga, aku jaga. Aku harap, bila aku tua, anak anak aku boleh jaga aku mcm tu jugak. Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...