10 September 2015

Idea untuk hiasan dinding rumah

Kata-kata yang WAJIB ada di wall rumah aku nanti


Aku boleh dikatakan seorang yang suka nangis,
hahahaha. sikit sikit nangis, sikit sikit down,
tapi, bila ada orang yang datang, sokong aku dari belakang,
aku mudah bangun dan teruskan perjalanan.
TAPI, takkan ada setiap kali orang akan datang tolong kita,
bila kita jatuh, down or feel upset.

Kita perlu bangun sendiri, perlu usaha sendiri,
walau apa pun yang mendatang,
your life, your decision.

aku, hari hari, wajib baca Quote,
Islamic Quote, apa apa Quote yang boleh menyumbang
semangat, menyuntik semangat unutk aku.
bila baca baca, dalam, mendalam, lagi dalam,
korang akan dapat sedikit kekuatan itu.
So, aku dah terfikir, kat rumah aku nanti,
dimana-mana, WAJIB ada inspirational quote,
motivation, positive, life and apa apa yang berkaitan.
moga moga hari hari yang mendatang, yang mencabar,
akan dapat kita tempuhi.

jangan lupa, mohon kepada Allah SWT, kekuatan--
Kekuatan untuk meneruskan perjalanan hidup,
dan kekuatan untuk menempuhi segala dugaan
yang bakal mendatang. ^^

2 comments:

Yana MIB said...

ko print atas kanvas kata² ni pastu frame kan...nice sgt ra! eh memandai je :p

ieza ashaari said...

Betul ra. Kte lbh perlu kata smgt sndri bnding dr kta2 yg kuar dr mulut org kdg2. Monolog sndri pun kdg terapi terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...