29 September 2015

Jamu KEMBALI DARA

Tips rumahtangga - Suami tak keluar malam


Maaf jika entry berbaur xxx, pada yang bawah umur, sila jangan baca.
harini aku nak ceita tentang satu product yang aku sendiri guna,
walaupun aku takde masalah dara ni, tapi aku sibuk nak mencuba,
hahahaha. kecoh kejap product ni kat group mak-mak,
semua pakat mencuba, semua pakat-pakat mandi sebelum subuh,
hahahaha. paham-paham jelah~

aku sebab bersalin c-zer, so aku takde masalah ' kelonggaran ' hahaha.
tapi saje nak try sbb product ni juga memulihkan masalah-masalah sakit puan
yang lain, contohnya : keputihan, keputihan, 'berbau' atau lendir berlebihan,
senggugut, period tidak teratur, breast kendur, ibuu-ibuu yang baru melahirkan baby,
and terutamanya kepada sesiapa yang dah 'longgar' and berhajat untuk
'ketatkan' balik dengan kadar segera. hah kadar segera kooo! jangan memain!
hahahaha.


Productnya ialah Shining WOMAN, kami mak mak panggil ubat KETAT.
hahahaha. kesan mmg cepat wei, ko sumbat je, lepas 3 jam, ko try lah!
for sure suami ko berpeluh.hahahahaha.

Korang jangan risau, jamu ni 100% buatan kampung,
menggunakan manjakani and kacip fatimah, tiada bahan merbahaya.
tapi kalau was-was jangan lah guna, kalau TAK was-was,
pasti sedappp yg dpt.hahaha.

Cara Penggunaan :

shining woman ni ade 2 cara penggunaan, makan boleh,
untuk insertkan dalam faraj pon boleh, 2 in 1 okay!! hahaha

untuk ketatkn dara, just insert 1 biji, untuk masalah lain,
contohnya masalah keputihan, sengugut, sakit pinggang sebab masalah haid,
tegangkan part-part body yang dah jatuh, kena makan,
just maintain makan 3 biji sebelum tidur ye.
tidak pun, 2 biji pagi, 2 biji malam.

ketat seperti anak dara!

RAHSIA ISTERI (dijamin keberkesanannya!)

* 2-3 hari, buatla sekali, masukkan 1 biji kedalam faraj dan biarkan selama mgkin,
nak masukkan bilabila and pukul berapa tak kisah, tapi biasanya,
insert 1 biji tu pagi, xpon petang, basic guide yang paling senang untuk
kesan yang paling superb, macam ni, buang air dulu, pastu insert 1 biji dan
biarkan kat dalam tu selama mugkin. tiba time nak buang air lagi,
keluarkan and cuci faraj macam biasa ok, sebiji hanya untuk sekali pnggunaan je.
lepas je kuarkan dan cuci, memang akan terus dapat hasilnya.
lepas tuuuuu~ kena puji saje lah korang! hahahaha.

PESANAN KERAS!!!

untuk PARA IBU yg tgh MENGANDUNG :

- TIDAK DIBENARKAN sama sekali untuk makan jamu ni.
- tetapi, still boleh insert 1 biji ke dalam faraj untuk tujuan ketatkan.
- untuk ibuu yg tengah MENYUSUKAN baby, wanita yg tgh mengambil sebarang ubat/vitamin/supplement lain atau tgh period :
dibenarkan mengambil jamu ni makan or untuk insert.
boleh kedua-duanya. okay, faham?



selamat mencuba korang! lelaki ckp je tak kisah,
tapi kalau SEDAP, korg suka! betul tak? hahaha.
nak order, boleh WA 019-7564019

dan more info di http://www.beautyalives.com/

10 comments:

anajingga said...

sebagai wanita sangat penting untuk kita menjaga kesihatan dalaman, jamu salah satu yang kak ana amalkan sehingga hari ni Rara :)

sayidah napisah said...

okay tak sengaja terbaca kak rara kahkah!!!

tutup-tutup mata baca entri kak rara ni. kalau dah dara cmne kak rara? takleh nak amek ke hahahaha

dalila said...

wahhh..terbaik review rara!
mcm nk try je..hihi

CikNaa said...

thorbaik entry ni rara..kikiki

anez zamri said...

bahahahahhaha berpeluh kata ko....nak tergolek aku gelakkkkkk!

umie shahidah said...

yg best tuk ko... aku xde masalah kelonggaran.. kikiki... jujur tu.

mrs kayrul said...

Hebat ko punya review...terbaik la

eima said...

menarik

Ira Rahim said...

Cara penyampaian mmg terbaikkk...teringin mencuba rasanya..

DRAMATIC UNIQ said...

nak komen tapi no komen..
ok baiii.. hahahahahaa... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...