09 September 2015

Kenny’s Honey Glazed Chicken - Menu Baru Kenny Rogers Roasters

ayam panggang ‘rotisserie’


Last week kami ke Food Review lagi, kali ni ke Restoran Ayam panggang
terkenal tu, hehehe, Kenny Rogers Roasters. Kini, KRR menghidangkan
menu baru iaitu Kenny’s Honey Glazed Chicken,
ayam panggang yang diperap dengan sitrus herba istimewa
serta salutan madu.
Honey Glazed Chicken didatangkan dengan
tiga hidangan sampingan seperti biasa. boleh pilih pilih. ngeee.

RASA MADU??? mesti orang kata ich tak nak lah madu, manis kot!
manis kot! tapi aku sendiri dah rasa, dia tak lah manis seperti gula,
tapi manis tu sedap, manis manis masin #ehh, hehe.
madu yang digabungkan dgn soy sauce, dan dipanggang.
So rasa dia, tidak lah manis meleting, tapi manis yg lite lite,
sedap lah kalau lalu di tekak aku, kulit ayam tu pun sedap jadiknya.
#tapijanganmakankulitayamye! hehe.

soooo excited!
Kenny’s Honey Glazed Chicken - Menu Baru Kenny Rogers Roasters
ada budak tazabar!

Masih mengekalkan hidangan RENDAH KALORI


“Rasa ayam yang lazat bergabung baik dengan salutan madu, menjadikannya hidangan
yang sedap dan berkhasiat. Sesuai dengan misi gaya hidup yang sihat, kami
memperkenalkan Honey Glazed Chicken sebagai promosi istimewa supaya para
pengunjung boleh menikmati pelbagai pilihan hidangan lazat yang ditawarkan oleh KRR,”

Kenny’s Honey Glazed Chicken - Menu Baru Kenny Rogers Roasters
sangat menggoda!

Untuk harga set ini,
Honey Glazed Chicken Meal RM24.02,
Honey Glazed Chicken Lite Meal RM19.36,
dan Honey Glazed Chicken Soup Meal RM22.15,

Selain itu, jika korang order set Kenny's Honey Glazed Chicken ni,
korang boleh add on soup of the day, Ais krim Single Happiness dan
Ice Lemon Tea dengan harga RM3.50 setiap satu. WHOAAAA~
Selamat mencuba korangggggggg! sedappppp!

Kenny’s Honey Glazed Chicken - Menu Baru Kenny Rogers Roasters

Kad Kenny Rogers Roasters


Rupanya, KRR juga dah lama buat Kad KRR ni, aku je tak tahu,
dia sama seperti kad touch and go, boleh topup dalam kad ni,
dan boleh beli KRR di mana-mana saja.

Bersempena dengan promosi Kenny’s Honey Glazed Chicken di atas, sebagai
keistimewaan tambahan, para pemegang Kad KRR boleh menikmati tawaran-tawaran

berikut:

a) Tambah RM 3.50* untuk Soup of the day & Single Happiness ATAU Iced Lemon
Tea dengan pembelian hidangan Honey Glazed Chicken Meal sahaja.

b) 5% diskaun bagi jumlah keseluruhan bil dengan sebarang pembelian Kenny’s Honey
Glazed Chicken.

*Kedua-dua terma di atas sah dengan bayaran menggunakan Kad KRR dan makan di
restoran sahaja.

*Harga-harga berbeza di Genting Highlands, KLIA 2, Little Red Cube dan Langkawi
Jetty Point.


KRR card
Untuk maklumat lanjut mengenai Kenny Rogers ROASTERS,
sila hubungi 03 - 2119 9888

Anda juga boleh melayari www.krr.com.my 


Giveaway! Giveaway! whoootttt whooottttt!
ibuu saya nak buat GA tu, stay tune di IG ibuu saya @safurara okayyyy!

9 comments:

beat said...

lama x mkn keny.

nusha fasha said...

Last mkn puasa artu.. hehe

KiD said...

lapar laaaa... kak rara lanjer kid laaa.. sedap menu ni tau!

Diana Rashid said...

Kat rumah akak ni KR jauh la.ada la satu yang dekat dengan rumah kat Aeonbig tapi situ memang tak pernah pi sebab banyak warga asing..ehehe

Faranina said...

Bole try gak ni.
TQ for sharing!

Follow my blog ya!

anez zamri said...

perghhhh sedapnyeee..lama dah tak makan kenny rogers..

eima said...

kr mahai la tak mampu nak makan kat situ

ieza ashaari said...

Dh lma sgt2 xgi jmp pkcik kenny ni.

mrs kayrul said...

Eh dah ada kad baru lagi la...dulu jenis lain...klu hari Rabu macam2 boleh dapat..ikut promosi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...