17 September 2015

KFC #SehatiSejiwa Bersama SchAwal

Sehati Sejiwa bersama Schawal


Impian ingin bertemu dengan Scha Alyahya dan Awal Ashaari terlaksana
apabila KFC invite aku ke The View, Roof Top, G Tower Hotel, KL pada
10 September 2015 yg lalu, untuk bersama-sama meraikan pemenang-pemenang
peraduan Foto KFC Sehati Sejiwa bersama Schawal. Suasana amat meriah
kerana lebih 30 orang peserta hadir dan juga blogger-blogger lain.
Dress Code malam itu adalah bertemakan MERDEKA!!! woohooo~

nampak tak muka excited disitu?
peneman ibuu~
Pertandingan Foto KFC Sehati Sejiwa Bersama Schawal bermula pada 1/08/2015 - 3/09/2015. Peserta dikehendaki mengambil gambar secara kreatif solo mahupun berkumpulan beserta pesanan makanan melalui KFC Delivery (hotline : 1300-222-888) atau website www.kfcdelivery.com.my. Gambar haruslah bertemakan "sehati sejiwa". kemudian harus upload di Facebook & Instagram dengan #KFCDelivery #SehatiSejiwa.

Kami sampai awal di Hotel petang tu, untuk mengelak dari jem,
so gerak lah seawal mungkin, sampai je sana, lepak-lepak dgn geng Blogger,
then dengar je Azan Magrib, terus pergi solat, dan laju-laju ke Roof Top
untuk tunggu Scha dan Awal. hahaha, nampak tak terujanya kat situ.

Lepas dah register, ambil goodies bag, terus ke meja,
bukan terus makan, tapi bergambar dulu, itu lagi penting dari makan.
muehehehe, memang dasar Blogger betul! Shuben and Princess yang
pergi mengenyangkan perut dorg dulu. Dah nama event dari KFC,
harus lah ada ayam KFC kan! makan ayam KFC mmg tak pernah jemu!
aroma dia menusuk kalbu! dan juga banyak makanan sampingan yang lain,
serius mmg kenyang. Thank You KFC!

paksa anak bergambar, hahahaha
boleh order Bracelet for FREEEEE! hehehe, TQ Dots Bracelets
kecoh disini! hahahaha
"Pertandingan mendapat sambutan menggalakan. 
Pelanggan KFC sangat kreatif, bersahaja dan sangat bersemangat patriotik"
kata Angelina Villanueva, Pengurus Besar Kanan, KFC Marketing.

kredit to Feeq, hehehe pinjam pic eh Feeq. hehehe. boleh lihat gambar pemenang di IG KFC Malaysia
Setibanya Scha dan Awal, semua bersorak, semua excited nampak pasangan ini,
serius cakap, dalam ramai-ramai artis yang aku jumpa, Scha dan Awal adalah artis
yang SANGAT FRIENDLY, kemesraan bukan lah dibuat-buat mcm artis lain,
kemesraan dia sangat natural, sebelum tu kami dah jumpa this lovely birds dlm
lif tau, wanginyaaaaaaa, cantik dan hensemnya mereka depan-depan.
Masa ramai-ramai nak bergambar dengan Scha, Scha relax je,
takde pun marah or nampak rimas. bagus sangat KFC menjemput pasangan ini.

Acara dimulakan dengan pengumuman untuk pemenang pertandingan foto,
Grand Prize mendapat RM1500 tauuuu! 1st Runner Up and Second masing-masing
mendapat RM1300 dan RM1000, eh masih lagi banyak tu.hehehe.



Lepas pengumuman pemenang, mcm biasa, tiba acara untuk games,
teka binatang apa, tapi tak boleh cakap, haha, Suami aku sempat join games,
dia join team Scha, and TAHNIAH sbb team Scha menang 2 kali,
Awal pulak kalah 2 kali berturut-turut.hahaha. kesian Awal.
tapi SERIUS, dorg mmg sporting habis, haih~ suka sgt dgn Scha.

suka eh papa! ehehehehe

Thank You KFC for inviting us, and thanks for all gift!

more info :
Hotline : 1300-222-888 


Kelab Blogger Ben Ashaari!

4 comments:

Fendi Rocka said...

wah rara lagi artis drpd scha

sayaiday mohd nor said...

hehehehe, seronok masing2 dapat makan unlimited supply kat kfc. tak sempat kita nak amik gmbr photobooth sama2. heheh

eima said...

tahniah ...

DRAMATIC UNIQ said...

untunggggg la jumap Schawal.. Laraa takde..? hehehehee.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...