11 September 2015

NORA DANISH pun nak jual Shawl

Shawl Nora Danish


Ouh aku sangat terlewat! sangat sangat! kenapa aku baru tau,
nampak sangat aku semakin busy, tak sempat nak stalk IG Nora Danish.
kihkih~ mmg dasar sangat! tadi aku terbukak IG, tetiba keluar pic
dari Nora Danish, tetiba ternampak OWLshawlByND,
eh eh, nora Danish jual shawl? dia dah bertudung ke?
Artis Malaysia ni selalu sinonim dengan -
bila bertudung je, jual tudung. hehehe.
tapi mcm TAK je, Nora masih seperti biasa,
tapi dah ada business shawl, InsyaAllah,
mungkin sedikit hari lagi kan~ doakan~


OWL Shawl by ND 


aku adalah PEMINAT TEGAR OWL, Princess pun suka owl,
adik Ipar aku juga suka owl, semua benda kalau nampak owl,
tetiba jadi teruja, aku ada jugak fikir-fikir nak buat 1 branding tentang
Owl, tapi ND dah buat dulu, huh! lambat lah kau safura! hahaha.

Tahniah ND, ada jugak pattern yg aku dah perkenan,
Harga? mcm biasa lah, standart artis lah kan!
mana ada Rm20, kirim salam jelah, aku je yang jual shawl
harga RM29.90, hahaha. kalau nak shawl murah dan berkualiti,
tunggu aku buat branding aku nanti eh eh. #moodberanganlagi







sape sape nak jd stokis? boleh try call.hehehe

7 comments:

Fieza Sani said...

Salam perkenalan dear..

Setuju dengan ayat awak tu..standard artis..kalau dah jual brand dorang..tak de nya 20-3o hengget..kim salam je la..heee

Norashiqin Kamaruzaman said...

Hahha hurmm samela kita...jual harga xretis la kan ,.. 😂😂

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Harga not bad!!! Nak beli lah nanti kat sini

YB Shehan said...

Moga terbuka hati nak pakai tudung la Nora tu. Jual tapi x pakai. hahahaha

Cik Puan Rann said...

Retis muka lawo...pakai tudung senget pun tetap lawooo gak. Baik pakai tudung senget yg lawa dari seksi meksi yang seksa org pandang

Nurfaezah Abdullah said...

mahalnye huhu yet cantik nora danish pakai tudung

Aienal Mardhia Ab Rahman said...

macam tu kita nak buat brand sendiri tapi murah lah. sebab kita bukan retis :')

hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...