02 September 2015

Pick and Bloom - Ready To Wear Blouse

Trendy Blouse For Woman


hai korang, aku jarang sangat review IG SHOP kan!
BUT! harini aku nak share 1 IG Shop yang aku suka sangat baju baju dia,
IF korang nak cari baju yg UP-To-Date, boleh lah visit or follow
IG Shop neh! sbb baju baju dia semua ready to wear,
dan paling penting, sesuai untuk muslimah.

Kadang-kadang kita malas nk keluar,
or tak sempat nak pergi shopping kan, so boleh usha usha
baju yg perkenan, then just klik klik, baju pun sampai depan rumah.
ehh 'klise' sangat ayat. hehehe. TAPI, boleh jamin yang
korang akan suka membeli kat sini, owner dia sangat friendly!

Blouse untuk Muslimah


Andai kata korang nak cari jubah, mmg takde lah kat sini,
tapi kalau nak cari Blouse dan Outer, mmg boleh cari kat sini,
aku suka sbb corak corak dia UNIK, errgghhhhh kalau boleh,
nak SEMUA! hehe.

Material baju semua dari Tick Satin, dan Chiffon ( with lining )
baju labuh dan tak melekap pada tubuh ( yg kurus lagi cantik )
dan yang paling penting, HARGA sangat reasonable.

mesti dah tazabar nak tgk baju dia mcm mana kan,
meh meh nak tunjuk.

Pick and Bloom - Ready To Wear Blouse
Blouse
Pick and Bloom - Ready To Wear Blouse
outer
Tick Satin Blouse
Pick and Bloom - Ready To Wear Blouse
Lacey Blouse
outer

Simple Outfit


hah amacam? cantik kan? corak dia mmg cantik.
aku suka Blouse dia sbb tak jarang, kan mmg ada yg jenis malas
pakai inner, so tak perlu pakai, just sarung je, dan outer dia pun,
selesa sbb kain sejuk, dan juga tak jarang. senang nak handle.

mcm aku, disebabkan ' rajin ' sangat, kalau nak keluar,
just pakai shirt, skirt, sarung outer, then sarung tudung,
siap! settle! hahahaha. janji selesa dan tak selekeh.

skirt + shirt + outer pick N bloom + AJ
alaaaa malas lah layan ibuu pose! hahaha
Lacey Blouse! hehehe. suka sgt lace dia tu!

Pick N Bloom Enterprise 


lama sangat tunggu aku nak bagi nama IG Shop ni kan.
hahaha. so here u go! Pick N Bloom Enterprise!!! hehe.
boleh follow IG dorang, YES acc Private, buat dorg akan approve
dalam masa 24hours ya! no worries.hehe.

Pick and Bloom - Ready To Wear Blouse
Pick and Bloom - Ready To Wear Blouse
NEW ARRIVAL! huaaaa cantikkkk~ jalan jalan tepi laut pakai cardy ni! hmmmm jom tgk poket.
Ready STOCKKKKK!

☎ 0182765060 (Whatsapp only) 
picknbloom@gmail.com 
We sell beautiful clothes! 
Approve request in 24 hours

SO! Happy Shopping Uolsssss! ♥♥♥

9 comments:

Eintan Nurfuzie said...

cantik2nya semua

nuyui a.k.a miss YUI said...

apesal semua cntik2 ni?? huahuaaa

Sue Izza said...

cantik2 corak dia,tapi bulan ni tak leh shopping dah huuhuuu

Diana Rashid said...

suka yang plain ..tak de corak2 tu..lebih sesuai pakai dengan apa pun..

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Cantik cantiknya kak!!! Haishhh tergugat nafsu! Dah la lama tak beli baju baru

Akif Imtiyaz said...

Waa semua cantik2 dan buat hati tergoda dah ni..

yanie yusuf said...

cantik-cantik...

Yana Libra said...

cantik dan simple :)

Nadia Johari said...

cantik lawa..berkenan di hati dah ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...