17 September 2015

Princess : SAKIT ke TIDAK ni?

Tadi shuben aku wasap video ni kat aku,
dia tanya aku " ni sakit ke tak ni? " hahahaha.
geli hati aku masa tengok video tu, mcm orang tak sakit,
laju je kaki tu mengayuh beskal, padahal kaki masih berplaster.
bebudak mmg mcm tu kan, walaupun sakit, jiwa dia KENTAL,
nak jugak main, nak jugak buat sepah~ hahaha.

Malam tadi masa kami borak borak dgn dia,

' Princess tak payah pergi school ye esok '

' kakak nak pergi school, kakak nk tunjuk luka kat ibuu ani '

hahaha see, sanggup tu, nk pergi school semata-mata nak mengadu kat
ibuu ani dia yg kaki dia sakit. sabar jelah ibuu~

awak mmg kuat Imann Sophea, sama mcm ibuu #ehh.
hahahahahahaha.

8 comments:

Maisarah Humaira said...

hehehe..budak2 mmg camtu kan. sakit nye rase kejap je

ubai ismail said...

haha, kesian dkt dia ^^

mas saari said...

sakit tu bagi mereka cam main² je kan.. heheheee

DRAMATIC UNIQ said...

Tahniah Rara.. menang RM200...!! :)

Salam.. Haii.. Senarai pemenang telah diumumkan.. Jemput jenguk senarai pemenang ye..
Senarai Pemenang ParodyMe : 1st Giveaway By Dramatic Uniq Please send nombor akaun anda melalui email/whatsapp untuk terima hadiah ye... :) tQ..

The Kehalusan Kelembutan said...

salam ,
mmg la kuat anak ibu kan! hihi, moga cepat sembuh princess

Ummu Athiyah Ismail said...

hehe..budak2 ni ada jer kan keletah diorang :))

Rahsia Masak Daging Cepat Empuk

eima said...

manja betui princess kan .. suka ngadu ...ngan doktor ni ngan pengasuh die pulak

Fiqah Feeona said...

Budak-budak Rara. Memang la macam tu..Sakit pun macam tak sakit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...