Image and video hosting by TinyPic

17 September 2015

Princess : SAKIT ke TIDAK ni?

Tadi shuben aku wasap video ni kat aku,
dia tanya aku " ni sakit ke tak ni? " hahahaha.
geli hati aku masa tengok video tu, mcm orang tak sakit,
laju je kaki tu mengayuh beskal, padahal kaki masih berplaster.
bebudak mmg mcm tu kan, walaupun sakit, jiwa dia KENTAL,
nak jugak main, nak jugak buat sepah~ hahaha.

Malam tadi masa kami borak borak dgn dia,

' Princess tak payah pergi school ye esok '

' kakak nak pergi school, kakak nk tunjuk luka kat ibuu ani '

hahaha see, sanggup tu, nk pergi school semata-mata nak mengadu kat
ibuu ani dia yg kaki dia sakit. sabar jelah ibuu~

awak mmg kuat Imann Sophea, sama mcm ibuu #ehh.
hahahahahahaha.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. hehehe..budak2 mmg camtu kan. sakit nye rase kejap je

    ReplyDelete
  2. sakit tu bagi mereka cam main² je kan.. heheheee

    ReplyDelete
  3. Tahniah Rara.. menang RM200...!! :)

    Salam.. Haii.. Senarai pemenang telah diumumkan.. Jemput jenguk senarai pemenang ye..
    Senarai Pemenang ParodyMe : 1st Giveaway By Dramatic Uniq Please send nombor akaun anda melalui email/whatsapp untuk terima hadiah ye... :) tQ..

    ReplyDelete
  4. salam ,
    mmg la kuat anak ibu kan! hihi, moga cepat sembuh princess

    ReplyDelete
  5. manja betui princess kan .. suka ngadu ...ngan doktor ni ngan pengasuh die pulak

    ReplyDelete
  6. Budak-budak Rara. Memang la macam tu..Sakit pun macam tak sakit.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com