20 September 2015

Tolong bagi PINJAM BRA

Tadi masa otw balik KL dari Pahang, kami singgah genting sempah utk makan, tapau then makan tepi jalan, tepi tu mmg banyak beruk, dari mak, bapak sampai ke anak anak, omei angat anak beruk main lompat lompat atas kabel letrik tu. Tengah leka tgk anak anak dia makan, tetiba mak dia datang duk depan kami, aku cakap lah, eh, ni muka cam jantan, ganassss je muka, tetiba shuben kata, jantan apa, tak nampak meloyottttt je tu! Hahahahahahaha aku punya gelak lah, macam nak gila, alaaaaaa syiannya, tak pakai bra ke ni.hahahaha.


Agak agak sape ada bra x pakai tu, tolong lah sedekah weiiii.hahahahahaha. k bai! Hahaha

7 comments:

Ahmad Hasif said...

hahaa gitu yer... dia dtg dpn nak makanan tu lapar dia cakaop

Blogwalking sini..

Blogahbar

Nadia Johari said...

hahaa..kaka rara sengal..bagi kak rara punya la

idzwa kamaruddin said...

hoi akak ade bra menyusu bleh bagi nie..hahaha..

eima said...

tu ko blm tengok yang period lagi.... hahaha

Liyana said...

eh dorg ni bukan takut pompuan. blkg umah kt kampung melambak monyet ni. dia pulak yg sergah kita hahahha

Julia Johari said...

Rara pernah tgk monyet bernama Lotong? nanti google eh

Lisa Nurulain said...

salam.. follow dan singgah disini dari g.a mimi adam :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...