29 September 2015

Uniknya Birthday yang ke 29 pada 29.9

Haiii, today is my lucky boy birthday, birthday yang ke 29, jatuh pulak pada 29.9 cantek gila tarikh, laki aku mmg adore sgt number 29. Semalam sempat lah kami menanti dekit 12am utk seprais kan papa! Papa lupa buffday dia, memula mcm dah nak menjadi surprise, tp spoil sbb Princess lah, hahahaha. Lagi pun masa nk panggil papa turun bawah, dia dah nampak lilin kat balikan cermin. So papa dah tau ada kek utk dia. Hehehe. Tp papa kata dia still tanjat.kihkih. yang si Princess lak kata, ibuu jom lah bawah happy beday to you papa naik atas ( naik bilik ) sbb papa dia ada dlm bilik masa tu. Apa apa pun, we enjoy last night, tq to mummy yoi sbb belikan kek dan menjayakan seprais.hehe.

Happy Bornday Suami ku, semoga success selalu, lain lain ucapan, i wish dlm bilik jelah eh, xyah wish sini, nt ada org muntah. Hehehe. Happy 29 birthday!!! Tahun depan dh masuk 3 seriessss. Oh nooooo!!!

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt ulgthun buat suami akk =)

Diana Rashid said...

hahaha...lawak la princess ni..memang tak boleh bersubahat langsung..hehe..
OOoo..belum 30 rupanya..muda lagi..jangan mengandung lagi Ra...tunggu tahun depan.ekekek

ArELeEz said...

princess xsabor nak potong kek dgn papa dia tu.. he3..

anez zamri said...

cantiknye kek..lan sebaya aku dengan asri rupanya..patut lah kami kelihatan matang..bahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...