Image and video hosting by TinyPic

02 September 2015

Vintage Ivory Face

Assalammualaikum, morning, pagi ni takde modal nak update beloggg, so kita selfie je, hikhokkk. Actually ni selfie tak jadi, terpejam mata pulak, tp lantok lah. Aku sebenarnya stress ni, smlm naik timbang, berat naik lagi, peha dah mcm drumstick ayam, huaaaaa. Tp suami i ckp xpe, seksi, ngeh3, tapi tak best! Tak nak! Nk berat 60kg semulaaaaaaa. Pelisss pelissss. Huaaaa. Nak start diet, kursus pulak 3 hari, kalau kursus, mmg rugi lah ko diet, kihkih. So minggu depan lah diet, aku dah ada geng diet next week, so tunggu jelah result. Mcm nak excersise balik, tp hurmmmmm tengok lah. Hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. bambam lahh comel kak ..
    tak macam lyssa .. kurus kedinnggg . hahaaaa

    ReplyDelete
  2. ahahahahha...jom2 diet,alaaa tak yah exercise beria buat workout sikit2 je dalam rumah pun boleh 10 minit sehari ok la,kita cabar diri nak hehehehh akhir tahun ni make sure dapat apa yang kita nak hehehe

    ReplyDelete
  3. Rara cepatla bersenam..kuruskan badan..Hihihihi...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, takpa2...biar bam bam asalkan di mata & hati suami tetap lawa. ;)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com