01 October 2015

Artis Hidung Kembang yang CUN!

Kejam sangat bunyi TAJUK aku tu kan, hahaha, tapi lepas aku belek belek
picture kat dlm camera, aku jumpa picture Scha yang ni,
hahaha, terserlah kekembangan hidung dia, TAPI, sekembang-kembang
hidung dia, dia tetap CUN! betul tak? Lara Alana sebijik ikut hidung dia kan.

Dorang ni Actually bukan kembang takde batang tu tau,
dia kembang tang ' bunga ' hidung tu, dia terbentuk.
aku nak describe pun tak tahu mcm mana,
tapi dorg cantik di mata aku.


Sama mcm Princess anak aku tu, hidung dia sebijik ikut papa dia,
hidung dia bukan lah kembang sangat, tapi ' bunga ' hidung dia tu
menampakkan hidung mcm kembang, tapi batang hidung mmg takde lah.
hahaha. tapi awak tetap comels di mata ibuu~


Apa-apa pun, kita perlu bersyukur dengan apa yang Allah dah bagi,
cukup sempurna~ tak perlu di ubah ubah~ Amin.

9 comments:

yaya cendana said...

hihihi.....lama jugak yaya tengok hidung scha...akak ni..hahaaha...
jemput ke sini kak.. :)
http://www.yayacendana.com/2015/09/senarai-belog-best-de-yaya-cendana.html

anez zamri said...

HAHAHAHA samalah hannah hidung kembang..mak die takde lah kembang sangat hahaha

Mrs. A said...

muaaahhaaaaa... lobang hidung mu tetap menjadi pojaan hatiku...[baca ikut dialog dalam citer P-Ramlee tu]

dalila said...

xtahan tajuk rara..haha..
xde la kembang2 pun cun hape..kembang2 pun comei ape..

tiga lalat said...

syukur je kanns ;p

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini.... scha memang cun tapi diana baru perasaan lah pasal hidung dia....hihi...tapi scha memang cun kan...suka tengok wajah dia yang cantik tu...

emalin mohd said...

Scha memang nampak cantik

Che Wan AlFateh said...

hehe love this topic..same goes to my baby boy..akidalfateh..hidung kembang bentuk hidung pattern bunga..tp comei hehe

Nafisa81 said...

Yg penting berlubang dan berfungsi sempurna...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...