06 October 2015

BodyShop Oil Of Life - Gabungan Hebat 3 Seed Oil Untuk Wajah Anda

The Body Shop OILS OF LIFE 

Cuaca semakin tidak menentu, IPU jerebu juga turun naik, wajah kita juga mendapat effect yg tidak bagus, betul tak? jika rasa kulit muka korang kusam je, apa kata korang cuba product baru dari The Body Shop ni.

Seed Oil menjadi bualan ramai, semua ingin menggunakan produk berasaskan Seed Oil, termasuk lah aku. Harini aku nak share 1 produk, produk yang aku rasa sangat best, kerana ia menggabungkan terus TIGA Jenis SEED OIL dari TIGA buat NEGARA. hebat kan!

Body Shop telah menemui 3 jenis Seed Oils dari 3 buah Negara dan decide untuk mencipta satu produk baru menggunakan ketiga-tiga Seed Oils ini. Produk ini lebih kepada pemulihan, pemulihan apa? memulihkan kulit wajah, memberi nutrisi dan menaikkan kembali seri wajah. Best kan!

cantikan bekas dia.hehe. #ehh

INTENSELY REVITALISING GEL CREAM


Kita juga kena tahu, yang kita perlu menukar produk wajah kita mengikut perubahan cuaca, perubahan lifestyle dan juga travelling, kdg kdg kita stress ke, cuaca berubah je, mst kita spot something weird pada wajah kan? so sbb tu kena cuba something new juga.

Aku suka produk yang berasaskan GEL, kerana gel akan membuatkan wajah kita akan terasa segar dan tegang, sejukkkkk je. hehehe. Gel juga cepat meresap ke dalam kulit, dan tak melekit.


Macam mana cara penggunaan gel cream ni? senang je? guna setiap hari, setiap pagi dan petang, calit gel cream pada wajah, then massage dengan lembut dan ratakan gel ke seluruh wajah sehingga ke leher, JANGAN lupa, urut wajah secara ' menaik ' okay, hanya di leher je secara ' menurun '. Avoid area mata ye. intensely revitalising ini sesuai untuk semua jenis kulit wajah, InsyaAllah. Bau Seed dlm gel cream ni sangat segar. aku suka!

naked face.hehehe.
gel sejuk.
w/o makeup, just baby powder, gel cream cepat sgt meresap dan wajah terus rasa segar.TAK TIPU!
Selepas apply gel cream, boleh apply makeup mcm biasa, aku skrg hanya makeup nipis je. kalau tak nak makeup pun takpe, sebab kulit wajah kita dah nampak cukup segar dan lembab selepas apply gel cream ini. Harga untuk Gel Cream 50ml hanya RM158 sahaja. Guna secara consistent dan lihat hasilnya. Selamat mencuba korang. more info, boleh visit www.thebodyshop.com.my
TQ for reading this, xoxo ♥

6 comments:

Cik Puan Eka said...

Mcm best jeee. I love body shop

Mera Hussain said...

Berapa harga dia kak rara??

Mera Hussain said...

Eh sorry.. tak perasan rm 158. HEhe.. not bad harga.. mesti best kalau pakai.

Hayati Sakaria said...

Macam best ja...

PinKy MoMMa said...

i loveeeee body shoppp..rindu dgn oil perfume dia yg nama juba tu hukhuk..skrg dah tak deeee!

Yana Libra said...

menarik..tp harga boleh tahan gak tu..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...