22 October 2015

DIY your GOODIES BAG

Idea Goodies Bag For Wedding


Aku ingat lagi masa aku kawen dulu, mmg semua benda aku buat sendiri. seronok sgt masa tu, mmg totally semua aku buat sendiri. Best tau! Tahun depan InsyaAllah, adik aku pulak nk tunang, so aku lah jugak yg sibuk sibuk nak buat goodies bag utk dia.kihkih.

semalam ada terjumpa picture-picture ni, idea untuk goodies bag, tapi tak semestinya untuk Wedding je, Goodies bag untuk Tunang boleh, Aqiqah boleh, Birthday Party pun boleh! Omei angat neh kannnn! geram betul aku!

Nahhhhhh cara cara buat dia, try lah :

diy-goodies-bag
senang je kan!
idea untuk buffday party Princess nanti.

9 comments:

Mrs Yatie said...

wa pandainya rara buat. save bajet juga kan rara ;)
thanks share. nanti PG pinjam tips ya :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui hrp yui blh diy utk majlis sndiri..hihi

tp kena rajin jugalah =)

anajingga said...

comel-comel sangat idea kreatif goodies bag laa ni kan Rara :)

aswaleyla said...

lawa yg surat khabar tuu. tapi rasenya bukan surat khabar biasa. kalau yg biasa nipis dan cepat koyak kann

Nafisa81 said...

Ooohhh...tak rajin...

cik chinta said...

kena bli surat khabar lama tu. hahaha

mrs kayrul said...

Aku x segigih ko ra...aku main tunjuk dan bayar je...hihihi

::EIDA:: said...

ko mmg suka kan benda2 gini. hehehe. buat besday kat mana? ipoh? alaaa KL laaa KL laa. boleh dapat goodies by rara ni HHAHAHAHHA

CikNaa said...

haaa suka idea jimat camni..idea ni befday anak nanti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...