Image and video hosting by TinyPic

22 October 2015

DIY your GOODIES BAG

Idea Goodies Bag For Wedding


Aku ingat lagi masa aku kawen dulu, mmg semua benda aku buat sendiri. seronok sgt masa tu, mmg totally semua aku buat sendiri. Best tau! Tahun depan InsyaAllah, adik aku pulak nk tunang, so aku lah jugak yg sibuk sibuk nak buat goodies bag utk dia.kihkih.

semalam ada terjumpa picture-picture ni, idea untuk goodies bag, tapi tak semestinya untuk Wedding je, Goodies bag untuk Tunang boleh, Aqiqah boleh, Birthday Party pun boleh! Omei angat neh kannnn! geram betul aku!

Nahhhhhh cara cara buat dia, try lah :

diy-goodies-bag
senang je kan!
idea untuk buffday party Princess nanti.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. wa pandainya rara buat. save bajet juga kan rara ;)
    thanks share. nanti PG pinjam tips ya :)

    ReplyDelete
  2. yui hrp yui blh diy utk majlis sndiri..hihi

    tp kena rajin jugalah =)

    ReplyDelete
  3. comel-comel sangat idea kreatif goodies bag laa ni kan Rara :)

    ReplyDelete
  4. lawa yg surat khabar tuu. tapi rasenya bukan surat khabar biasa. kalau yg biasa nipis dan cepat koyak kann

    ReplyDelete
  5. kena bli surat khabar lama tu. hahaha

    ReplyDelete
  6. Aku x segigih ko ra...aku main tunjuk dan bayar je...hihihi

    ReplyDelete
  7. ko mmg suka kan benda2 gini. hehehe. buat besday kat mana? ipoh? alaaa KL laaa KL laa. boleh dapat goodies by rara ni HHAHAHAHHA

    ReplyDelete
  8. haaa suka idea jimat camni..idea ni befday anak nanti..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com