10 October 2015

Green Tea Cornetto

Aku tengah tunggu laki aku interview ni, laki aku kan manja, nak suruh jugak binik teman, baru ada semangat katanya. Hahaha. Takpelah, demi sayang aku turutkan, tp maaf lah sbb terlewat bangun semalam pagi tadi 😅

Sementara bosan bosan,aku dengan Princess jalan jalan 7E, beli aiskrim, beli coklat, beli mcm mcm, hahaha. Pas tu aku beli Aiskrim Cornetto Green Tea. Eh aiskrim pon skrg sume nak green tea eh? Tau lah green tea utk detox, bagus, tapi kalau dah jadi aiskrim mcm mana lak. Masih elok ke khasiatnya? Haha.

Rasa dia xde lah rasa sgt green tea mcm Baskin Robbin tu, manis sgt aiskrim dia. Ada promo kat 7E, rm2.70 je, dr 1okt sampai harini 10okt. Korg g lah rasa kalau nak.tp kalau kuat sket rasa green tea dia mst sedap. Hurmmm laki aku x habis lah interview ni, aku nk bejalan pun malas. Ok lah, thanks baca repekan harini.hahaha.

7 comments:

aswaleyla said...

k.rara sedapnyaa

emalin mohd said...

Kalau manis sangat tak detoks namanya kan?

qaseh dalia said...

Qaseh klau eskrem gini suka mkn kon je sbb xsuka sgt bnda mniss haha

dalila said...

macam2..
coklat kitkat yg green tea pun xrase lg..ni dh kuar plak aiskrim green tea..

Fiqah Feeona said...

Sedapnya Rara..Terliur dah ni.. Nak beli ah jap lagi..

eima said...

menarik tp aku ni jenis tak suak aiskrim boleh promte kat anak2 je la ...hahahah

lynndAmya said...

Salam, haha tak minat green tea...jadi xpelah, tgk rara makan je..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...