Image and video hosting by TinyPic

10 October 2015

Green Tea Cornetto

Aku tengah tunggu laki aku interview ni, laki aku kan manja, nak suruh jugak binik teman, baru ada semangat katanya. Hahaha. Takpelah, demi sayang aku turutkan, tp maaf lah sbb terlewat bangun semalam pagi tadi 😅

Sementara bosan bosan,aku dengan Princess jalan jalan 7E, beli aiskrim, beli coklat, beli mcm mcm, hahaha. Pas tu aku beli Aiskrim Cornetto Green Tea. Eh aiskrim pon skrg sume nak green tea eh? Tau lah green tea utk detox, bagus, tapi kalau dah jadi aiskrim mcm mana lak. Masih elok ke khasiatnya? Haha.

Rasa dia xde lah rasa sgt green tea mcm Baskin Robbin tu, manis sgt aiskrim dia. Ada promo kat 7E, rm2.70 je, dr 1okt sampai harini 10okt. Korg g lah rasa kalau nak.tp kalau kuat sket rasa green tea dia mst sedap. Hurmmm laki aku x habis lah interview ni, aku nk bejalan pun malas. Ok lah, thanks baca repekan harini.hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. Kalau manis sangat tak detoks namanya kan?

    ReplyDelete
  2. Qaseh klau eskrem gini suka mkn kon je sbb xsuka sgt bnda mniss haha

    ReplyDelete
  3. macam2..
    coklat kitkat yg green tea pun xrase lg..ni dh kuar plak aiskrim green tea..

    ReplyDelete
  4. Sedapnya Rara..Terliur dah ni.. Nak beli ah jap lagi..

    ReplyDelete
  5. menarik tp aku ni jenis tak suak aiskrim boleh promte kat anak2 je la ...hahahah

    ReplyDelete
  6. Salam, haha tak minat green tea...jadi xpelah, tgk rara makan je..haha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com