01 October 2015

Homestay ala Hotel di Temerloh Pahang

Homestay di Pahang


Lamanya hold entry ni! huaaa. tak nyempat nak update, mak is busy, tapi aku Update jelah, mana tau nanti korang nak g Pahang ke, nak cari homestay yang selesa ke, leh cari blog aku je, hehehe. Aku stay homestay ni masa kenduri menyambut menantu mak sedara suami aku haritu. Haritu kan nikah di Kedah, di Pahang sambut menantu pulak. Adik ipar aku carikan homestay utk kami tidur satu malam, ramai kan, so sewa homestay lagi mudah.

Apa yang aku TERUJA sangat dengan homestay ni, konsep dia Homestay ala Hotel, whooaaa aku mmg suka konsep konsep gini, mst sedap je mata memandang, mst rasa mcm duduk kat rumah sendiri, betul tak?

Homestay ni dekat dengan highway, tak jauh dr tol, so kalau nak tengok Gajah di Kuala Gandah tu, dekat sangat lah, xde lah jauh sangat. ( entry Gajah di Kuala Gandah tu aku hold dulu yek, later aku update ) hehehe sori! aku tak dpt nak cerita details pasal homestay ni, sbb signboard dia lupa nak ambil pic. asalnya mcm tak teringat pun nak buat entry, tapi ada orang tanya, so aku buat lah entry ni.kofkofkof. Jom tengok rupa dalam homestay ni.


Cantik kan? ni pon aku x ambil semua sudut, dapur dia boleh masak, ada pinggan cawan segala, dalam peti ais ada megi, ada air, murah murah je, tak cekik darah mcm kat hotel.hahaha. bagi aku mmg selesa sangat lah! tgk meja makan dia tu, unik gila! suka pulak aku, wallpaper dia pun cantik. wishlistttt wishlistttt~ hehehe.

If korang nak stay sini nanti, contact je number kat bawah ni, if nak tanya apa apa, boleh PM aku di Page Safura Online Diary kat tepi ni okay! or email je kat safura.rara@gmail.com

012-3435104
Hilmi

till then~ bubbyyy from Dahlia.

6 comments:

idzwa kamaruddin said...

serius dik cantik homestay ni!

sayaiday mohd nor said...

Cantik je dekorasi. iday suka meja makan tu. rasa macam stay umah sendiri gitu. hehehe :)

DRAMATIC UNIQ said...

ewaahhh.. pincess possing gaya Cakar Harimau ke tu..? kikikikiii... :p

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Bestnyaa homestayyy niii..

emalin mohd said...

Cantiknya homestay tu. Berbaloi duduk situ

hilmi said...

In's Homestay nama homestay ni..terima kasih kerana menginap di homestay kami..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...