Image and video hosting by TinyPic

07 October 2015

Krim Anti Jerawat Semulajadi dari Nural's Secret

Miracle Booster Cream


Hai, pagi pagi ni nak cerita pasal BEAUTY lagi, hahaha. Aku tau, korg pepagi mesti nak baca tentang benda yang best-best je kan? Bosan kan baca cerita pasal jerebu jeee. Hehehe. Pagi ni nak cite pasal Miracle Cream! Miracle Booster Cream.


Hoiii skrg ni mcm mcm produk tumbuh, mcm cendawan, tinggal kita je nak pilih mana yang best, mana yang kena dengan kulit kita, mana yang kena dengan masalah kulit kita, dan mana yang kena dengan ' poket ' kita. Hahahaha. Kena gak tengok poket woi! Kang berlobang aku tak tau.

Korang ada jerawat tak? Ada kedutan tak? Hah! Produk ni sesuai untuk korang.


KRIM DARI BAHAN SEMULA JADI


Ini lah dia MBC atau Miracle Booster Cream, MBC diperbuat dari bahan-bahan semulajadi, sekarang semua bak organic, nak ' go green ', so produk ni sangat sesuai, untuk yang allergi chemical pun tak perlu risau.

Bahan MBCdiambil dari bunga dan tumbuh-tumbuhan, langsung tak ada bahan kimia yang terlarang. Dapat kelulusan KKMM tau. ( no rujukan NOT150703745K ) yang aku risau, setengah produk akan menghakis muka kita, tetapi MBCtidak menghakis kulit wajah kita. Malah melembabkan lagi kulit kita.

Krim MBC sangat halus texture dia, ' ringan ' bila apply di wajah, tak terasa pun. krim ni jugak bukan jenis yang melekit, dan yang paling best, bau dia~ mangiiiiii angatttt~ hehehe

KRIM ANTI JERAWAT


Kenapa wajah kita naik jerawat? satu sbb datang bulan, dua sebab persekitaran, bila kita mengemas tempat berhabuk, or cuaca tidak menentu, jerawat pun akan naik kan, so dengan bunga Matricaria, kulit wajah kita dapat dilindungi dari iritasi dan radang, so jerawat pun segan nak keluar.

Selain dari anti jerawat, banyak lagi kelebihan Miracle Booster Cream dr Nurals Secret

- anti penuaan

- anti kedut

- anti jerawat

- melegakan radang pada kulit

- mengandungi enzim yang melahirkan kulit sihat

- menghalang pertumbuhan bakteria yang menyebabkan jerawat

- membantu menghilangkn parut

- melembabkan kulit

- menjadikn tona kulit sekata

- mengembalikn keanjalan kulit

- membersih dan mengecilkan liang roma

- memudarkan bintik hitam


SKINCARE HALAL DI MALAYSIA


Disebabkan MCB keluaran bumiputera, kehalalan amatlah dititikberatkan. Produk ini juga boleh dibawa solat. *tanpa was was. Sama sama juga kita menyokong barang buatan Malaysia. Hebat dah kita skrg, semua produk sendiri jeee.

Oh lupa nak cerita cara penggunaan, senang je, Cuci muka macam biasa, dan keringkan, goncang botol MBC dan picit atas tangan, dan sapukan ke seluruh wajah. SIAP!

Harga untuk sebotol MCB adalah :

Rm69.90 Semenanjung Malaysia

Rm79.90 Sabah/Sarawak

Untuk order, WhatsApp /sms ke +60162072723 

More info, visit : 


NURAL'S SECRET - Your trusted skincare solution


Oktober PROMO ( 5 - 11 Oktober 2015 )
Beli 3 botol, percuma 1 botol, so boleh share-share dengan
kawan-kawan, cepat dapatkan!

Boost your Beauty!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. wahhh cream pun ade booster ! hehe. ni kalau aku pakai ni raa, kompem Che Ta kompem! HHAHAHHA

    ReplyDelete
  2. wahh menarikkk ni nak nak utk hjg bulan time bendera jepun tu jerawat naik bagai dijemput2 hahahahaha

    ReplyDelete
  3. ada anti penuaan, dan boleh di bawa solat tu yg penting tu kan..ehehehe

    ReplyDelete
  4. wahhhh semulajadi,wangi,menarik tu

    ReplyDelete
  5. baguskan ianya mempunyai banyak kelebihan..semoga wajah si pemakai semakin cantik berseri-seri

    ReplyDelete
  6. Bagus krim ni.... sebab bahan yang digunakan semulajadi... lelaki pun boleh guna...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com