Image and video hosting by TinyPic

08 October 2015

Malaika Oil - Menghilangkan JERAGAT dengan berkesan

Rawatan untuk Jerawat dan Jeragat DEGIL


JERAGAT! ianya sesuatu yg sangat mengerikan untuk kaum wanita, baik yang muda, mahupun yang sudah berumur, jeragat adalah satu mimpi ngeri, betul tak! Sebelum ni, aku pernah tengok krim jeragat, makcik aku pernah beli di Klinik, tapi mungkin krim di klinik tu mempunyai bahan kimia, BUT, untuk korang yang nak something yang NATURAL, boleh terus membaca entry aku ni! hehehe. Satu produk keluaran bumiputera yang HALAL, NATURAL dan BAGUS.

malaika oil
best product!

Malaika Oil


Malaika Oil, produk yang diperbuat dari bahan semula jadi dan berbau citrus ( lemon ), aku suka sangat malaika oil ni, SERIUS sbb aku mmg jenis yg suka bau lemon! rasa segar kepala hotak.hahaha.


Apa sebenarnya kelebihan Malaika Oil ni? First of course lah aku suka bau dia, keduanya, Malaika Oil ni mampu menanggalkan minyak kotor dari muka anda terutama dari alat solek dan bahan kimia yang terdedah setiap hari. Kita tak tau kan mcm mana kotornya muka kita, so Malaika Oil dpt cuci deep deep deep ur skin. Malaika Oil juga boleh dijadikan sebagai serum untuk menghilangkan parut jerawat dengan cara menyapukannya pada kawasan bermasalah.

Uniknya Malaika Oil kerana menggunakan semua bahan semulajadi, like Extra Virgin Olive Oil, Lemon Oil, Castor Oil, Temu lawak Powder, Herba dan bunga-bungaan. Bahan-bahan ni semua mempunyai khasiat yang tersendiri, bila digabungkan, mmg malatops lah! EVOO korg tau kan khasiat dia?? kalau tak tau, sila google.ehehehe.

natural serum
lemon citrus serum

Cara Penggunaan Malaika Oil


1. Goncang botol, titis di tangan dan apply kat muka, urut sluruh muka slama 1 minit kemudian bilas dgn pencuci muka.

2. Sebelum tidur, sapukan malaika pd jerawat,jeragat,parut kmudian biarkan semalaman dan cuci muka menggunakan pencuci muka apabila bangun keesokan pagi.

P/s: jgn campurkan malaika dgn apa2 foundation atau bedak yg mengandungi bahan kimia yg tinggi.

*Bagi pengguna pertama kali, anda disarankan menggunakan malaika oil 1x sehari dahulu iaitu pada waktu malam sahaja sebelum tidur.

*Lemon oil sangat sensitif dengan cahaya matahari. Pastikan anda menyimpan malaika oil di tempat yang dingin dan jauh dari haba atau cahaya matahari.


Untuk tengok banyak lagi testimoni, boleh visit :




Untuk Order, boleh contact :

016-9418247 atau 0111-6825669

Selamat mencuba korang! xoxo ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. kalau orang kulit muka berminyak elok ke pakai..tengok macam best je ni..

    ReplyDelete
  2. Malaika ni ju kaji byk khasiat dia...pernah review dan pakai mmg tiptop lah...lembut je

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com