28 October 2015

Must Watch Korean Drama 2015 - She Was Pretty

Drama Korea 2015


Dah lama sangat aku tak terjebak dengan cite Korea ni, kenapa? sbb bila terjebak, mcm ni lah, TAK BOLEH MOVE ON! haih! bila lah aku dpt nak pergi Korea ni eh. hahahaha. Haritu aku bosan bosan, saje bukak My Asian TV, usha usha cite apa yg top, then saje saje klik She Was Pretty, cite apa ni! best ke, x ke, baca komen komen, sume kata best best best! huarrgghhh terus PLAY 1st episode, sekali mmg best lah weiiiiiii! hahaha.

Heroin dia memula tak lawa, dah masuk separuh episod terus lawa. hish! nyampah tau! tapi bagi aku, cerita ni mmg best. Soong Joon dan Kim Hye Jin kwn dari kecik, then Soong Jong pergi luar negara, then dh besar, balik semua ke Korea, cari balik Hye Jin ni, masa 1st time nak jumpa, Hye Jin ingat Soong Joon masih lg montel mcm masa dia kecik dulu, rupanya dah hensem gila, malu lah Hye Jin ni, sbb dia mmg ugly gila.hahaha. Hye Jin masa kecik kecik lawa, meningkat dewasa makin ugly plak sbb amik gene bapak dia.hahaha. Tapi serius cerita ni lawak + sedih. aku suka! tazabar tunggu next episod, aku dah tgk sampai episod 11, cepat lah keluar episod 12!!!


When Ji Sung-Joon was young, he was ugly. As he grew up, he began to have an attractive appearance. When Kim Hye-Jin was young, she was pretty. As she grew up, she became ugly. Ji Sung-Joon tries to find his first love.

10 comments:

sayaiday mohd nor said...

Iday pon tengah layan cerita ni sekarang, tak sabar tunggu esok and hari jumaat. Heheheh

Watch Online She Was Pretty

sha dhira said...

ahaaa, shad pun ada ushar2 jugak kdrama dekat myasiantv.. sha was pretty tak sempat lagi nak download.. hehe.. best ea, okey, nanti nak download lah.. hehe. last shad download kdrama tajuk oh my ghost dengan Scholar Walk at Night.. heheee

mOoN IzzaN said...

Hahahaa.. aku pun dah terjebak ra.. memula tgk healer.. pastu kill me heal me.. pastu bru citer ni.. dlm kill me heal me hero n heroin ni adik beradik angkat.. best! Hehe

Nabihah Rose said...

Haah drama ini memang best kak, siaran asian tv siaran berapa kak?

RahimAim BudakPrihatin said...

Kak Rara.. hodohnya perempuan tu..haha

YieN said...

Yeayyy! Sekarang jugaq nak pegi layan :)

idzwa kamaruddin said...

ala tak layan korea la pulok!

Yana Libra said...

macam best je! mana nk tgk dr 1st ep ni..huhu

Nurzakiah Hanum said...

best2

eima said...

aku mmg tak tgk korea..kami tgk kartun je hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...