Image and video hosting by TinyPic

09 October 2015

Pavlova Testing

mini-pavlova

Harini aku sangat nervous, sbb harini aku hantar Pavlova untuk testing di satu Cafe yg terkemuka, hahaha, ewahhh sangat terkemuka, semalam masa buat pavlova, aku doa banyak-banyak, hope dorg suka, lulus testing dan dapat letak pavlova di sana. Doa kan aku kawan kawan.

Harini dah Jumaat, sekejap je masa berlalu, betul lah apa yang aku dengar dari aku kecil dulu, nanti bila dah nak dekat Kiamat, waktu akan cepat dan pantas berlalu, kita sehinggakan takkan dapat merasakan waktu itu berlalu. Jadi, kena lah manfaatkan masa tu sebaik baiknya.

Semalam aku tidur jam 2am, siapkan tempahan pavlova, penat badan Allah yang tahu, tapi apa kan daya, ko yang minat kan! hahaha. takpelah, malam ni dah boleh rehat, esok Qada balik tidur tu, Ahad plak aku OT. duniaaa duniaaa~

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ya Allah~ Panjangkan lah umur kami, Kurniakan lah kami kesihatan yang baik, Terangilah hati kami dengan NUR pancaran IMANN mu, Dekatkan lah kami kepada kebaikan, Jauhkanlah kami dari segala KEJAHATAN, Kurniakan kami ketenangan, kesenangan, kecemerlangan dan hidayah dariMU, dalam menempuh cabaran, dan liku liku kehidupan di DUNIA dan AKHIRAT. 

AMIN.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. assalamualaikum kak rara...semoga impian akak tercapai dan doa dimakbulkan..amin...in shaa Allah,..

    mohon bagi sokongan pada kempen yaya ni kak...tq kak rara... ^_^

    http://www.yayacendana.com/2015/10/dtopsecret-berita-gembira-buat.html

    ReplyDelete
  2. Amin ya rabbal 'alamin..moga Rara sukses dalam lindunganNya.

    ReplyDelete
  3. Amin.. semoga dipermudahkan rara..

    ReplyDelete
  4. Salam, wahhhh camtu rupanya kalau nak letak food kat cafe terkemuka ya..best! apa2 good luck ye, jgn lupa update berjaya ke tidak..hehe :D

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com