Image and video hosting by TinyPic

16 October 2015

Pesan pada Hati

Friday Qoute


Salam Jumaat, dahhh hari jumaat, Again! 3 Muharram. Cepat masa berlalu, harini aku ada skin test, ( allergic test ) di PPUM, dah seminggu aku stop semua ubat-ubat steroid dan lain lain, eczema aku kadang-kadang surut, tapi kadang-kadang naik, masa mandi, pedihnya bukan main, tapi takpelah, mungkin sakit-sakit itu penghapus dosa-dosa kecil aku. sobs~

Harini scan TMS jam 07.59am, hahaha, nak tergelak rasa, sbb kelam kabut, harini keluar rumah lambat, jalan agak jem jugak, mula lah kan! pas tu boleh lak tengah jalan ada drama hisdustan. dalam kesibukan kita kelam kabut nak sampai opis, boleh lak ada sorang perempuan India tetiba keluar dari kereta dia, melulu terus ke bus stop.

Aku tak pasti lah kenapa dengan dia, sampai aku lalu sebelah dia, aku nampak dia mcm kesat kesat air mata, lepas tu kereta yang mungkin suami atau BF dia drive tu, berenti kat bus stop tu, nak pujuk perempuan tu. Tapi perempuan tu panggil teksi, lepas tu aku tak tau lah apa yg jadi. aku just tersenyum je. haih~ aku ingat dalam drama je mcm tu, rupanya dekat dunia sebenar pun mmg ada mcm tu kan! Merajuk lettew, hehehe.


ok lah, nk buat air jap, nanti borak lagi, tak tau dah nk borak apa.LOST! Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. AKAK PUN SENYUM SAMA BACA ENTRY NI ;)

    ReplyDelete
  2. ahahahahhaha.....drama pagi-pagi .....salam jumaat..... ^^

    ReplyDelete
  3. Hahahah, Ingatkan dalam tv je. Ok la tu hiburan pagi hari

    ReplyDelete
  4. heee. comel. macam drama slot akasia. haha get well soon, kak Rara :D

    ReplyDelete
  5. meluru gi bus stop.. pas tu tahan teksi.. hahahahaa.. memang hindustan betul tu...!! :)

    ReplyDelete
  6. macam drama dah..hehe...ada eczema ye..seksanya kan..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com