04 October 2015

Pizza BIG series dengan harga yang tak masuk akal

Signature Series - BIG Pizza Hut - Saiz HEBAT harga JIMAT


Ingat tak April lalu Pizza Hut melancar kan Rangkaian Signature Series? ( klik link ) Pizza sedap berkualiti chef yang hanya RM12 tu??? Kini, selepas mendapat sambutan yang di luar jangkaan, Pizza Hut kini ' upgrade ' lagi Signature Series kepada Signature Series BIGGGGGGGGGGGG!!!

Pizza Hut sentiasa ingin mencari peluang dan mencipta produk baru yang mampu memberi nilai hebat kepada pelanggan setianya.

Signature Series BIG adalah pizza yang berkualiti chef yang lazat dalam saiz yang lagi BESAR tapi pada harga yang MASIH JIMAT! Pizza hut juga turut memperkenalkan dua inti baru iaitu Syok Sambal dan Veggie' Salami.


Signature Series BIG


Pada Rabu lepas, Pizza Hut mengadakan Blogger Party, so kami melihat sendiri betapa besarnya Singanature Series BIG ini, mmg BIG sangat! so lepas ni kalau buat makan makan family, or makan makan dengan kawan kawan, tak perlu risau dah jika tak cukup pizza, hehe. Pizza Hut Signature Series ni bersaiz 12 inci tau! 12 inci dengan harga hanya RM19.90. Jika pizza biasa RM36, so korang dah jimat Rm17. whoaaaa! banyaknya jimat! hehe. GST woii, so kena jimat jimat!

Pizza Syoknya Sambal buat mereka yang sukakan pedas. Tapi memang PEDAS. HAHAHA. Ramuanya adalah gabungan dari sos sambal berapi, inti capsicum, tomato dan ikan bilis rangup.
Pizza Veggie n' Salami untuk mereka yang sukakan ayam. Ramuannya terdiri daripada capsicum, bawang merah, daging ayam Salami dan sos sambal dan BBQ.


Untuk add-ons segelas air bikarbonat dan sup cendawan, korang hanya perlu tambah RM5 sahaja.

Pizza Signature Series - BIG menampilkan kerak nipis diuli, inti dari bahan bahan berkualiti premium, dibakar sehingga rangup dan lazat. Setiap hidangan pizza bersaiz besar ini boleh dimakan untuk 4 orang.

Senarai Harga Pizza Hut Signature Series - BIG

Veggie n' Salami RM19.90
Syoknya Sambal RM24.90
Fisherman's Catch RM19.90
Seriously Sriracha RM24.90
Barbecue Bang RM24.90



TQ pihak Pizza Hut kerana memilih picture ni sebagai pemenang untuk contest haritu. wuwuwuwu. happy much! hehehehehe. and also, TQ for inviting us, next time boleh invite lagi untuk kami meng'kecoh' kan majlis.hehehe.

Korang jangan lupa dapatkan Signature SeriesBIG hokkay! mmg berbaloi dan SEDAP! cepat kerana ianya TERHAD 15 September sehingga 2 November 2015 SAHAJA di semua Restoran Pizza Hut Malaysia. Cepat JIMATkan poket dan fullkan perut.hehe.

xoxo

9 comments:

Nafisa81 said...

Wow...tetiba rasa lapar dengar penjimatan pizza ni

Mama Kembar 3 said...

Uishhh murah! Perisa barbeque my favourite, leh laa pi nanti

Ben Ashaari said...

Wah..menarik!!

Mimi Kyumi said...

Piza laaaaa.Hehehe..lpq terui..

Wzfadhlan said...

The best, nk beli nih

Julia Johari said...

Murah la harga pizza baru ni...nanti nak pi la mkn lama x berpizza

yaya_flanella said...

Best best. Kena cuba ni

Rizziela said...

harus mencuba ni

Rizziela said...

harus mencuba ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...