Image and video hosting by TinyPic

29 October 2015

SOHO yang akan buat korang lebih bersemangat untuk bekerja

SOHO ideas


Bestnya korang yang berkerja sendiri tu, leh design SOHO sendiri, aku ni mcm biasa lah, mmg kuat berangan. Aku suka usha usha picture SOHO ni. Omputih ni kalau buat apa pun nampak lawa kan, tgk lah design Soho dorg ni, nampak awesome gila. korang yg dh kerja sendiri tu, nanti boleh lah buat SOHO mcm ni, aku tumpang tengok jelah.hehehe. InsyaAllah satu hari nanti ada untuk aku.Amin!!!


SOHO - Small Office Home Office

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. semua cantik cantik kot..rasa nak ada semua..hehe

    ReplyDelete
  2. x salah nak berangan.
    mn tahu jd realiti nnti.
    sumber inspirasi untk next level.
    tgh mencari gak umah konsep SoHo ni.
    smart wooo.

    ReplyDelete
  3. lawaaaaa.. best tengok meja office macam ni.
    tapi lissa kerja gov.. suasana korporat. tak boleh hias bagai-bagai. huhu

    ReplyDelete
  4. Kalau pandai mendeco memang cantik tapi kakak ni tak ada talent.
    Tengok org punya nampak cantik bila kita buat macam sepah pulak:)

    ReplyDelete
  5. kalau akak sanggup keje non stop kalau selesa macam ni....sayang nak balik rumah...tp kena up gaji la kan...

    ReplyDelete
  6. cantik..syok la kalo dpt smalloffice home office ni

    ReplyDelete
  7. Memang cantik..berangan plak nak buat soho sendiri

    ReplyDelete
  8. cantikkan...teringin jugak nak ada satu space comel macam ni kat rumah

    ReplyDelete
  9. akk tggu anak besar raaaa..skrg tak boleh lg hukhuk..abis dia sepahkan..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com