29 October 2015

SOHO yang akan buat korang lebih bersemangat untuk bekerja

SOHO ideas


Bestnya korang yang berkerja sendiri tu, leh design SOHO sendiri, aku ni mcm biasa lah, mmg kuat berangan. Aku suka usha usha picture SOHO ni. Omputih ni kalau buat apa pun nampak lawa kan, tgk lah design Soho dorg ni, nampak awesome gila. korang yg dh kerja sendiri tu, nanti boleh lah buat SOHO mcm ni, aku tumpang tengok jelah.hehehe. InsyaAllah satu hari nanti ada untuk aku.Amin!!!


SOHO - Small Office Home Office

12 comments:

Azhafizah Md Nor said...

semua cantik cantik kot..rasa nak ada semua..hehe

Shark Kay said...

x salah nak berangan.
mn tahu jd realiti nnti.
sumber inspirasi untk next level.
tgh mencari gak umah konsep SoHo ni.
smart wooo.

Melissa Muklis said...

lawaaaaa.. best tengok meja office macam ni.
tapi lissa kerja gov.. suasana korporat. tak boleh hias bagai-bagai. huhu

Mrs Puex said...

beautiful and nice!

Kakzakie said...

Kalau pandai mendeco memang cantik tapi kakak ni tak ada talent.
Tengok org punya nampak cantik bila kita buat macam sepah pulak:)

Amanda Suria said...

kalau akak sanggup keje non stop kalau selesa macam ni....sayang nak balik rumah...tp kena up gaji la kan...

mama tisya said...

cantik..syok la kalo dpt smalloffice home office ni

Rizziela said...

Memang cantik..berangan plak nak buat soho sendiri

aswaleyla said...

cantik nyoooo

AziRahmanDot Com said...

cantikkan...teringin jugak nak ada satu space comel macam ni kat rumah

PinKy MoMMa said...

akk tggu anak besar raaaa..skrg tak boleh lg hukhuk..abis dia sepahkan..

Akif Imtiyaz said...

Waaa semua cantik ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...