05 October 2015

SOROK dan RAWAT Jerawat anda dengan PANTAS

MIACARE Acne Patch


Perempuan dan acne mmg tak dapat dipisahkan, mcm aku, jerawat tidak lah selalu keluar, tapi bila datang bulan or stress, tetiba jerawat muncul. Mak aku selalu pesan, kalau ada jerawat, jangan picit, nt muka buruk, so aku mmg tak biasa picit jerawat. lagipun, kalau picit mesti sakit kan! so tak suka. so bawak lah jerawat tu kemana-mana saja.hahaha.

BUT now! jangan risau lagi! sbb ada Acne Patch dari Miacare!Acne akan hilang dalam masa 72hours sahaja! hebat kan! cuma lekat lekat saje dimuka!

2 jenis acne patch, siang dan malam

How Does Miacare Acne Patch work?


Rujuk gambar dibawah, selepas korg attach Acne patch pada jerawat, Acne Patch akan absorb jerawat tu, bukan saje dia absorb jerawat tu, tapi acne patch juga bertindak sebagai pelindung jerawat korang dari jangkitan bakteria, jika terkena jangkitan bakteria, lagi teruk lg jerawat kan? so jerawat akan terlindung, lepas 72jam, jerawat akan surut tanpa meninggalkan parut. bestkan! bila tertutup, takde lah tangan tu gatal je nak picit kan! ( jangan lupa tukar patch selepas 12jam )


Cara-Cara menggunakan acne patch, senang je! Cuci area acne then keringkan, buka acne paper, then lekatkan di jerawat anda, tekankan sikit patch tu dalm 3-5 second, then biarkan! acne patch akan melekat kuat, takkan tertanggal, jangan risau, dan juga, ianya TRANSPARENT dan nipis tau! hehehe. memang takkan nampak kesan!


New generation hyrocolloid dressing.

see, aku pon pakai, tapi mmg tak nampak kan! hehehe. jangan lupa dapatkan di Watson!

7 comments:

nur ikaa said...

Wah! menarik ni... terus rasa tertarik.. bp RM ye?

Diana Rashid said...

benda baru bagi akak..kalau nak g kerja boleh la pkai kan?/orang pun bukan perasan,..

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Huishhh bestnyaaa.. Ni nak beli ni.. Nak sorok jerawat yang ada kat muka ni.. Ahaks

Nurzakiah Hanum said...

wow

idzwa kamaruddin said...

ha nak try!

eima said...

menarik ..penah tgk tapi tak penah plak terasa nk beli ...hehehe

PinKy MoMMa said...

time period kena ada stok ni..gud sharing raaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...