Image and video hosting by TinyPic

20 October 2015

Tips Mudah untuk NAMPAK Kurus

Berat aku sekarang dah mencecah 63kg - 64kg, harapan untuk dapat 58kg hancur lebur begitu saje. Kenapa? lepas raya ritu, sambung ke Raya haji, sampai lah skrg, DIET ntah kemana-mana, makanan manis berleluasa, lepas satu satu resipi kek aku cuba. ko gahseee???

Baju mcm dah sendat semula, jeans dulu yg rasa longgar, dah kembali ke ukuran asal.hahahaha. #nanges!!! tapi apa boleh buat, mak aku selalu kata, selagi boleh makan, makan lah raaa oiii! mmg lah! tapi nak kurus, nk kurus! hahahaha.

Laki aku lagi best, asal aku ckp lapar, mst dia cakap, " kalau GEMOK jgn bising ye " hahahha. ok fine!!!

so skrg, nk berpakaian, kena hati hati, kena pakai baju yg nampak kurus, jgn pakai baju gedabak besar sgt, biar slightly size korang. cara pose jugak penting. meh nak ajar. ikut je cara pose dalam pic kat bawah ni, so acah avah Fashion Blogger lah pic korang tu. hahaha. aku pon dulu keras kekung, tapi skrg dah bijak sikit.hahahaha. Yang penting nampak kurus.hahaha.

Hasilnya! tadaaa! padahal GEMOK okay! ni hanya ilusi!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. boleh guna tips ni utk posing .... wei tips posing utk nampak gemuk dan montok tak de ke

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhh..nk teraiiiii..nk teraiiii..
    hikhikhik

    ReplyDelete
  3. acah2 pun blh kak..xde hal..

    eh kak tinggi brpe?

    ReplyDelete
  4. Hahaha...hakak gigih sarung premium beutiful twtiap pagi...nak kurus punya pasal

    ReplyDelete
  5. lepas ni sebelum posing kena rujuk gambar lah dulu. hehe

    ReplyDelete
  6. lagi satu. amik gambar duduk serong sikit. bagi side view sikit. nmpak kurus nnti. hahhaa. trike2

    ReplyDelete
  7. rara kurus la..ciknaa ni klu dah beso, tetap beso tak boleh tutup dah..

    ReplyDelete
  8. ha a btul... mmg nmpak gemok... kbai

    ReplyDelete
  9. Tekun tengok gambar2 tu hehe... tips yg bagus :-)

    ReplyDelete
  10. Ok.blh ikut..hahahaha...wajib ikut...sbb nk nmpk kurus..berat ahkak skang 60kg sis..turun dah 4kg...huhu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com