18 November 2015

Bila suami isteri demam berDUET

Lamanya tak update blog, rindunyaaa, tapi tak de mood nak update apa-apa, lemau, lesu, semua ada, dari update cerita merepek, baik tak payah update, betul tak.hehehe. Aku demam dari hari Ahad haritu, memula Princess demam, then bila dia sihat, kami mak bapak plak demam. hahaha. Kesian btol bila demam berduet-duet ni, sbb masing-masing tak larat, masing-masing lemau, then bila time nak buat susu anak, ko tengok aku, aku tengok ko. hahahaha. last last ada masanya aku mengalah, kdg kdg suami mengalah.

Isnin tu aku datang jugak kerja sbb nak siapkan SKT, lepas tu Selasa mmg dah tak larat sgt dah, so gigih jugak amik MC, dah lah amik MC dengan ubat sampai rm60, huaaa mahalnya ubat sekarang ni, kenapa mahal sgt!!! ada lah ubat batuk, sakit tekak, selsema, demam dengan antibiotik, itu pun dia mcm saje nak cari sakit lain untuk aku. ich tak payah lah, nk mencekik aku lagi lah tu. geram betul!

Dapat rehat sehari semalam, harini dtg kerja, siap kan semua kerja-kerja tertangguh, siap kan kerja-kerja yg baru, then now, yeah dah boleh balik, harini nak makan apa eh, aduhhhh~ runsing nak fikir. okaylah! jumpa esok! entry Krabi aku masih hutang lagi hokkay! tunggu ya! bai ♥

11 comments:

husna zahidi said...

rindu nak menaip jugak, cerita ada tp malas lahaiii.. :D

Diana Rashid said...

demam rindu krabi la kot..hehehe..banyak kan minum air ye rara..

nadiah hanum said...

Get well soon ya..take care.

aswaleyla said...

cepat update pasal krabi. hhehehe

Amanda Suria said...

Get well soon Rara...demam krabi la ni...

Chekgu Azrine said...

cepa sihat sis

Yana Libra said...

cepat-cepat sembuh ye :)

Sue Izza said...

semoga lekas sihat ye ra n family

yanie yusuf said...

moga cepat sembuh tau..

CikNaa said...

alahai rara.. siannya la. gws tau!

DRAMATIC UNIQ said...

comelnya Pincess walaupun jacket keselamatan mcm besar je.. hehehehee.. Pincess pun muka macam berani2 takut je... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...