20 November 2015

Cara Atasi Sembelit - Coffee and Poop Friendship

5 Fakta Tentang Najis dan Kopi


Tadi aku nak membuang, tapi dlm toilet dah ada org, aku rasa dia tengah membuang jugak, bapak ahhhhhh, aku mcm nak pitam bau toilet, tapi nak buat mcm mana, kena jugak lah share, makanya, bau kau dan aku bersatu~ hahahahahaha pitams, aku cepat cepat habiskan kerja aku, supaya aku boleh settle dulu, seyes aku nak pengsan. hahaha. #jijik kan cite ni, tapi lawak dohhh! ini lah kenyataan yang kita lalui hari hari, hari hari masuk toilet, or toilet awam, kena kongsi bau najis dgn org lain. aiyooooooo~


Cerita pasal kopi dan najis ni, hahahaha, aiyooo~ kalau utk badan aku, apa yg aku perhatikan, dorg ni BFF tau, aku tiap hari kena minum kopi, dulu aku minum seminggu sekali, tp skrg ni utk elak stress, aku kena bau kopi hari-hari, bila bau kopi tu aku rasa mcm fresh sgt! mmg morning kick start lah utk aku.

Kopi juga atasi sembeli aku, lepas je minum kopi, aku mst akan ke toilet, tak payah paksa, aku jenis kurang jugak nak mkn sayur, buah pun kadang kadang, so kopi penyelamat aku lah. Walaupun org kata jgn minum kafein sgt, tapi hurmmm xleh lah. Aku rasa kopi O lagi ok dari nescafe kan?? ke sama je? hahaha.

BUT dia kata,

" You have no idea what poop has to do with coffee? only 29% of the coffee drinkers are affected by this coffee-poop friendship. You are RARE kind " hahahahahaha. tak semua lah yg peminum kopi ni akan affected, cuma sesetengah je. ada yg minum kopi, tapi tetap sembelit. Nasib nasib lah ye.


tapi aku suka " coffee and poop friendship " ni, lawak dohh! hahaha.
mcm mcm lah kome ni!

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui bc awal ayat tu pun dh glak kak oi..hahaha..

Suzie Yusuh said...

hehe. comel je coffee and poop friendship ni. haha.
pagi2 memang kalau minum kopi baru rasa mcm fresh, sama mcm saya :)

anis abdullah said...

Betul. But i kalau minum nescafe terus jek sakit perut. Kalau kopi lain amik masa gak. But dengan kopi..yeah hilang sembelit.

Rizziela said...

so far x ada masalah bila minum coffe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...