12 November 2015

Cara MUDAH MENGAWAL BERAT badan bagi wanita

Inteemor by Ephyra


Setiap wanita di Malaysia ni mengalami masalah yang pelbagai, ada yg ok luaran, masalah di dalaman, ada yg ok di dalaman, tak ok di luaran. Macam mana dan di mana kita nak cari 1 produk yang elok molek untuk luaran dan dalaman? Nak mix macam-macam produk dalam satu-satu masa nanti risau pulak badan shock, dan duit poket pulak akan keluar banyak ye dak? kalau boleh nak yang semua ada di dalam satu botol dan mampu milik.

Selepas kejayaan produk produk Ephyra sebelum ni, pihak Ephyra telah mengeluarkan lagi 1 produk hebat sepertimana yg aku sebut di perenggan atas tadi, mampu mengawal sistem dalam dan luaran wanita dalam 1 botol sahaja, hebat kan! Ini yang kita mahuuuu! hehe.


Aku taknak lepaskan peluang mencuba Inteemor ni, sbb katanya boleh mengawal berat badan. kihkih, aku kalau bab mengawal berat ke, bab nak kurus ke, aku suka nak follow. Aku tau, ramai yg lain pon suka kan! So selama 3 minggu aku consume Inteemor ni. apa jadi pada aku? moh lah baca lagi.

Apa itu INTEEMOR


Orang akan tanya, apa tu Inteemor? Inteemor ni dalam bahasa mudah orang panggil JAMU MODEN. Zaman skrg dah tak ramai antara kita mampu nak telan air akar kayu, manjakani raw mcm dulu. termasuklah aku, gila kooo! rasa nak pitam. hahaha. bersyukur dengan teknologi sekarang, semuanya dah mudah, jamu pun dah moden kata koooo! tak payah nak pergi gali tanah cari akar serapat, tak payah panjat pokok petik buah delima. hehe.

Inteemor ialah JUS PREMIUM wanita yang dirumus khas untuk kesihatan dan keintiman wanita. Ianya diperkaya dengan pelbagai herba dan kandungan semulajadi yang terbukti berkualiti dari zaman berzaman untuk melengkapkan wanita dari segi kecantikan, kesuburan dan kesihatan wanita persis Gadis Sunti.

Sangat cepat menyerap pada tubuh kerana kandungan adalah dari sumber padat yang diambil dari patinya sahaja. Hasilnya dapat dirasai dalam masa 3 hari jika diamalkan secara berterusan.


Kesan dari pengambilan Inteemor


Aku suka ambil Inteemor pada waktu pagi, lepas subuh aku makan habbatussauda dulu, sampai ke office, duduk duduk kejap, buat kerja, dalam jam 9am, aku ambil sesudu Inteemor, untuk apa? untuk memberi lebih tenaga, aku selalu tidur lewat, pukul 1am, baru tidur, lepas tu subuh dah bangun, berjaga satu hari, 12am, 1am pulak nanti baru jumpa bantal, so aku PERLU ada lebih tenaga untuk bekerja, tu belum bila ada order PAVLOVA lagi hehe. Kalau ada order Pavlova, lagilah kena bersengkang mata.


Kenapa pukul 9am baru aku ambil Inteemor? sbb jika kita ada consume produk lain, kita kena jarakkan masa pengambilan, tak boleh ambil semua dalam masa yang sama. Ingat ya? bahaya tu, biar selepas 2 3 jam, baru ambil produk lain. Lagipun, Inteemor ni boleh di ambil sebelum ataupun selepas makan, takde hal! mcm product lain mmg perlu sebelum makan kan? inteemor tak pe.

Pada aku, lepas lebih kurang 3 minggu consume Inteemor by Ephyra ni, aku sememangnya rasa lebih bertenaga, bangun pagi pun tak susah mcm dulu. Keputihan? mmg hilang, sebelum ni ada sikit-sikit ( biasalah perempuan kan ) now mmg takde dah. Membuang toksin, membuang mmg lancar habis! hahaha. Membakar lemak, ni yang macam best sikit, aku rasa mcm aku dah makan banyak, rasa berat mesti naik kaw kaw ni, tengok tengok sama je 63kg, hehehe. so mmg dia mengawal berat badan kita. best gila kan! bab ni yang paling aku suka. Dalam mengawal, Inteemor juga membakar lemak berlebihan, kalau buat kerja sikit, berpeluh kemahen! rasa panas je badan, best!

Membentuk punggung dan menengangkan. Kalau nampak body aku lawa tu, jgn tanya lagi lah makan apa ye. hahahaha. ok bai!

16 gabungan herba dan bahan semulajadi


Macam aku cerita kat atas tadi, korang dah tak payah nak menggali tanah cr akar serapat, semua ada dalam inteemor ni, sampai 16 jenis gabungan digunakan. whoaaaaaaaaaaaaaaaaa! *jatuhrahang. Inteemor ni sesuai untuk WANITA BERKAHWIN, ANAK DARA, WANITA BERPANTANG dan juga IBU MENYUSU. Ada yang ragu-ragu, eh ibuu menyusu boleh ke makan ni? boleh ke? boleh ke? ehhhh! boleh lah, jangan risau, silap-silap inteemor ni boleh jadi milk booster! mencurah curah susu nanti.

Anak dara pun boleh, jangan risau, anak dara juga selalunya ada masalah keputihan ni, jangan ingat kita tak perlu ambil tahu tentang anak dara kita ye, jgn malu-malu tanya masalah dalaman mereka, kdg kdg mereka taknak bgtau parents.

Untuk wanita yang dah bersalin pun SANGAT sesuai kerana boleh merapatkan pintu rahim, yang dah nak monopus pon boleh, sbb membantu mengatasi masalah kekeringan faraj. opssss sori.

tapi AMARAN - IBU MENGANDUNG TAK BOLEH!!!


Cara Pengambilan - menggunakan sudu plastik

18 - 30 tahun ( 1 sudu besar dua kali sehari pagi dan malam )

31 tahun keatas ( 2 sudu besar dua kali sehari pagi dan malam )

*sebelum ataupun selepas makan

Info tambahan - simpan dalam peti sejuk selepas penutup dibuka.

Rahsia Kecantikan Luaran dan Dalaman Wanita


Banyak sangat kelebihan dan khasiat Inteemor ni, rugi tau kalau korang tak mencuba. Wajib cuba JAMU MODEN ni! hehe. Jaga lah tubuh kita, sihat luar dan dalam, bukan niat untuk sesiapa, tapi niat untuk terus sihat, boleh berkerja dengan kuat dan untuk kebahagiaan suami.


Untuk info lanjut, boleh visit :

Facebook : Oceanlife2u
Instagram : Ephyra2u

atau Hubungi :

019.3999.238
019.3800.779

Selamat bercantik-cantik di luar dan di dalam ♥
Being jealous of a beautiful woman is not going to make you more beautiful.

13 comments:

idzwa kamaruddin said...

nak cuba!

Hanim Hashim said...

sedap Inteemor ni kan Ra, memang sesuai untuk wanit amacam kita ni hehe. Alhamdulillah, Anim pun serasi dengan Inteemor :)

Chekgu Azrine said...

Nk makan lama dah since juju dok promote.dlm blog dia..inshaAllah..nti nk order

husna zahidi said...

menarik! sebagai pompuan at least kena ada jugak consume satu supplement untuk sihat luar dalam..

mas saari said...

mmg terbukti bagus..
part kawal berat badan yg paling suka..

Mama Kembar 3 said...

Inteemor memang best! InsyaAllah akan terus amalkan :-)

Yan Ty said...

Best produk ni.. semua dlm 1..

Nina Mirza said...

Alhamdulillah, Kak Nina pun dah amalkan INTEEMOR dan teruja akan khasiat dan kebaikkannya!

Testimoni Kak Nina
CoratCoret Nina: 5 Rahsia INTEEMOR yang anda harus tahu -
http://ninamirza.blogspot.my/2015/11/5-Rahsia-INTEEMOR-anda-perlu-tahu.html

Diana Rashid said...

klau nak mengandung elok amalkan minum ni..tu pun kalau....heheh

DRAMATIC UNIQ said...

bagus.. bagus.. jarakkan pengambilan supplement yg berbeza kan.. :)
bagi badan kita serap dulu khasiat produk satu-satu.

Yana Libra said...

ramai blogger promote ni..hhe

yanie yusuf said...

memang bagus.. suka suka

mrs kayrul said...

ramai dah cuba..macam best plak...nak habiskan dulu apa yg aku makan nie..kang boleh la cuba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...