Image and video hosting by TinyPic

12 November 2015

CINTA Nora Danish dan Boosned kembali terjalin

Alaaaa blog aku dr dulu mmg banyak cerita pasal retisss, kalau korang baru follow aku, korang mmg takkan tahu, sbb now sejak jd mak mak, aku dah slow cite pasal retis.hahaha. Eh tapi kisah retis yang kali ni, aku rasa mcm suka nak share, ntah kenapa.

Cinta Nora Danish dan Nazri Aziz atau nama IG dia yg lama dulu Bossned, dlm polis evo pon ada sebut nama bossned. hahaha.

baru baru ni ramai yg kecewa sbb dorang ' putus ' sekejap, aku lah salah sorang ni, walaupun kadang-kadang aku mcm tak suka, tp kdg kdg aku suka, eh mcm mana tu? hahaha. ntah lah, suka tengok couple ni. Tapi aku tak rasa dorang putus, aku rasa dorg mcm ada nak hiding something.

DAN kini, nampak mcm dorang dah kembali ' bersama '. hahahah gila stalker!!! hahaha. Aku terkejut bila Ned upload pic perempuan lain, tapi tak tau sapa, then dia up 1 pic dengan perempuan lain, tup tup up lg 1 pic pegang tangan, satu cincin tu yg dijadikan penanda, tuptup Nora Danish pun up pic dia dgn baju yg sama dan cincin yang sama.


Alaaaaaaaaaa kasi hint secara halus ke ni???? hehehe. btw tahniah lah bila dah kembali bersama. Cepat cepat lah kahwin.hehehe. Kami mendoakan ♥ Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. ni semua poyo....!!

    *Awie kata la*

    hahahahaha.. :p

    ReplyDelete
  2. Elok la kalau dah bersama semula kan...

    ReplyDelete
  3. fuhhh..nasib baik nora..ingtkan sape td ms tgk gmbr 1st..semoga jodoh dorg pjg..ramai je peminat yg suke termasuk la i..hihi

    ReplyDelete
  4. Stalker sangat! Hahaha. Moga cepatlah diorang kahwin kan.

    ReplyDelete
  5. rara, ko pasal gossip kemain cepat lagi ek citer...hahhahah

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com