19 November 2015

Hi-5 House of Dream Live Concert in Kuala Lumpur

Tiket Percuma Hi-5


Bila dengar desas desus yang team Hi-5 akan datang ke Malaysia, aku lah yang paling excited, haha, bukan anak ye, tapi mak yg excited, sebabnya, anak perempuannya terlalu addicted dengan rancangan Hi-5, tak cukup di TV, di tab pun habis semua video Hi-5 di download dr You Tube.


Aku rasa semua kanak-kanak kenal dan tau apa itu Hi-5, terlalu popular team ni di seluruh Dunia, bukan anak je yang terleka, sekali dengan mak-mak dia pun terleka menonton. Dia bukan saja ada ' dance ' tapi penuh input input pembelajaran yang menarik , boleh dikategorikan sebagai ' interactive showcase '. Aku pun suka. Sambil main, sambil menari, sambil belajar, sampai kadang-kadang tertanya, eh mcm mana nak ' join ' Hi-5 ni eh?

Tup-tup ada contest! Pihak Malaysia Airlines dan Kak Lya nak bagi 4 tiket percuma kepada 5 pemenang! wooohooooo~ Seronoknyaaaaa! gigih lah aku buat video segala, ni lah yang paling kreatif! hehehe.

Mana video nya? Here we gooooo! hehehe. Hi-5 Dance cover by Sophea dan Zahra. hehehe. beriye sangat melompat, suka sangat! hehehe

yang aktif tu dia lah tu.hehe

Princess mmg suka sangat tengok Hi-5, dari dia baby lagi sehinggalah sekarang, dan 3 tahun dah pun, pakaian berwarna warni team Hi-5, dance steps dan lagu dia sangat menarik, tu sbb Princess suka sangat, sampai mengikut all dialog dan dance steps.

sambil makan pisang pon boleh! hahaha. masa ni 2tahun x silap.

Slogan


Saya layak memenangi tiket ini kerana saya ingin Sophea mendapat satu pengalaman yang berharga, pernah dance bersama-sama dengan team Hi-5!

#‎TodayIsHere‬
#‎MalaysiaAirlines‬
#‎EnrichUrLife‬
#‎EnrichJunior‬

p/s : Andai kata ada rezeki dipilih oleh Malaysia Airlines, berjumpa lah kita di sana ya! Sooo excited! Doakan Sophea dapat tiket ni ya! Aminnnnnnnnnnnnn. Tq Malaysia Airlines, Tq kak lya!

8 comments:

PinKy MoMMa said...


incess makan pishang sorang2 je hahahah..masyehhh raaaa..all the best!

nurin khairi said...

semoga berjaya! selain malaysia airlines yg collaborate dgn banyak bloggers, kat Malaysian Women's Weekly pun ada borang untuk dapatkan tiket Hi5 ni, kena jawab slogan tapi tarikh tutup dah nak dekat (30 nov). Saya tak join pun sebab sekarang tgh mak buyong dan tambah pulak dalam MWW magazine tu dia tak tulis berapa tiket yang kita dapat.. so tak pasti dia nak bagi 1 ke 2 ke.. dia tulis 15, takkan 15 tiket utk sorg pemenang.

Farah Waheda Wahid said...

all the best rara...

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

Rozita said...

good luck!

Faizal Fredley said...

pernah tgk citer ni kat tv dulu.....

eynda said...

Good luck! Kakak Hannah dulu peminat setia Hi-5 jugak... sekarang dah jadi peminat taylor swift huhuhu...

Yana Libra said...

haha..good luck! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...