Image and video hosting by TinyPic

04 November 2015

VIRAL nak bersalin dengan doktor HENSEM

Doktor Sakit Puan Hensem di Hospital Serdang


Kelakar pulak rasa bila ramai yg meroyan pasal ni, aku mmg ada dengar dah pasal ni, kes ni jadi masa Hot FM buat Hot Chat pasal Bos Hensem atau Bos yg cun, sampai lah sorg nurse ni call, bgtau doktor dorang hensem gila! dan doktor lelaki tu adalah doktor sakit puan. masa nurse tu bgtau nama IG doktor tu, mmg aku pon sama terus search, hahahaha. gatai kan! tapi sekadar nak tengok je mcm mana rope nya doktor tu, mmg diakui, good looking lah, but bila dorg kata dia doc sakit puan, aku like errrr, biar lah hensem pon, tapi x lalu nak mengangkang depan doc ni, maluuuu siottttt!

TAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! ada je hamba Allah yg request nak doc ni as her doc untuk sambut kelahiran anak dia. choiiii! sabar jelah! hahahaha.


Sama kes masa aku ke Krabi haritu, aku nampak sepasang couple ni, ber bikini, mcm org putih, mmg dr awal naik boat dia dh berbikini je, bra dan spender bertali tu je, then pakai kain sarung yg jarang, but mmg nampak lah the whole body. aku ingat mat saleh ke, tetiba dengar dia borak, MELAYU weiiii! pekat bahasa melayu nyaaa! choii gila aku rasa. tak malu keee. haihhhhh! istigfar aku dengan keindahan, istigfar jugak tengok dorg belanja body sakan kat sana. hahaha. mcm mcm hal!

17 comments:

Emy Effendi said...

HAHAHAHA lawak statement tuuuu.. hahaha
baru nampak kes ensem+cun kt fb..

Wawa Yusoff said...

amboi... lupa diri sangat itu MELAYU di krabi. LOL

Mrs. A said...

Mrs. A ada dengar time tu caller perempuan tu memang gediks sangat. Tak taulah apa perasaan husband dia bila dengar. Itulah orang perempuan yang bernafsu 9, susah nak jaga.

Chekgu Azrine said...

Muka handsome xsemestinya bawak bahagia kan sis..bg akk yg dok no1 hati mau baik..gituhjj

Noorsha Muhamad said...

Rsnye mak mak org tu sekadar brgurau je kot sbb nk dpt laki hensem xdpt..hehe.. tp jgn le smpai nampak bebenor meroyannyer..kikiki..

Amanda Suria said...

aduhai...apa nak jadi ni...so conclusionya ada pro and contra kan dalam hal doc ensem yang diorang duk viralkan ni....x pasal- pasal imej dah terjejas dh..ye tak?

dalila said...

lahaiii..seghonok pulak nk ngangkang dpn doc yg hensem..btl la kate meran kene mintak maaf blk kt suami tuu..

Nafisa81 said...

Kita punyala berdoa masuk labor room dpt doctor perempuan
Dia lagi nak dpt doctor lelaki...padaiyaappppaaa

dalila said...

lahaiii..seghonok pulak nk ngangkang dpn doc yg hensem..btl la kate meran kene mintak maaf blk kt suami tuu..

Melissa Muklis said...

eeeek. pelik perempuan zaman sekarang ni. walaupun Lissa perempuan. hahaha

mama tisya said...

tu la ada tgk gk...tp yg caller ckp die nk doktor ni sambut die aduhai...agak2 la..org lagi nk cr doctor pompuan kn...yg kt krabi mmg slalu rmi je melayu yg feel2 minah salleh tu yg xmalu berbikini tu

Rizziela said...

Malunya.. nak kata handsome sangat2..x la.. biasa2 ajer handsome tu.. kalau ada pilihan doktor wanita..lebih baik ke dr wanita.. unless terpaksa...redha ajer la

eima said...

caller tu is tak malu...huhuhu

Yana Libra said...

tak tahu nak komen pe..malu kot!

lieyalatif said...

doc ni ekceli bukan sakit puan ...belum pakar lagi ni baru HO.... kelako pasal nie.... tapi yg tegedik2 tu laa kelako...bini doc ni pun lawooo sesuai le ngan die....

idzwa kamaruddin said...

memalukan!!

Zaza Abdul Latif said...

Ikutkan mmg memalukan.. lagi pun doc tu bukan muhrim kot.. kecuali dalam keadaan darurat.. apolah org skrg ni.. terlebih minum air glukos agaknya.. lain macam betul pemikiran dorang.. hurmmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...