Image and video hosting by TinyPic

04 November 2015

WAKE UP SAFURA!

Tipu kalau kata aku tak rindu Krabi, tipu kalau aku kata aku boleh jalani hidup mcm biasa, mmg tipu, aku masih belum boleh move on, masih belum.hahahaha. aku masih teringat jernihnya air di Maya Bay, indahnya ciptaan Allah, subhanallah, subhanallah.

Aku tak cerita pun dekat blog sebelum ni yang aku nak ke Krabi, tak ramai yang tahu, sbb semuanya berlaku sangat tiba tiba, hahaha. Nanti lah aku cerita lebih details lg, tapi sampai Ida Baharum kata aku gila, haritu usha ticket, haritu jugak terus book ticket, hahaha. itulah aku, mmg gila! hahaha.

Haritu baru je rasa excited nak pergi, harini dah kembali semula ke workstation, mula kerja balik mcm biasa, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kenapa cepat sgt masa berlalu~ semalam sampai suami aku cakap, eb jom book balik tiket g Krabi. hahahahaha. gila!

Tapi hidup mesti diteruskan, kerja lah kita sekuek kueknya mcm biasa, lepas tu boleh lah pergi bercuti semula. Betul lah orang kata, bercuti ni adalah treatment, mmg treatment untuk jiwa. rasa happy yang tak payah fikir hal lain, just me and my family. heaven!

Aku berjanji, aku akan datang Krabi lagi, patut lah org kata pergi Krabi tak jemu, mmg takkan jemu, oh TAPI untuk mereka yg sukakan laut je, yg tak suka, maybe tenpat ni adalah bosan. sbb ada borak dgn satu couple ni, dia kata BOSAN datang sini, sbb duk atas boat pusing pulau. errrr apekahhh! bosan ko kata? hahaha. kami bapak ah seronoknya! haha.

ok lah~ aku tengah transfer gambar ni, jap lagi kalau rajin, baru nk UP entry, nak breakfast jap, lepas tu kena siap siap kan kerja dulu. kangg kangg kanggg~ haaaaa.hahaha. ok bai!
Maya-Bay-Krabi
Belanja 1 picture di Maya Bay, amazing kan! huaaa rindu! sory for that face, excited! hahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. ahahahahaha faham raaaa..kena amik mood balik kan..camtu la kak rasa dlu hukhuk..mood kelaut betul..welcome home adik ayer

    ReplyDelete
  2. cepat2 update.. nak cuci mata.. ntah bila kami nak sampai.. kalo nak bawak kiddos macam ketidak sanggupan.. uhukkk

    ReplyDelete
  3. bagun safura.. bangun.. cukup2 lah tu letak diri kat Krabi. ahahaha.

    ReplyDelete
  4. Waaa bestnya..tak sabar nak baca citer cuti rara kat sana..cepat2 lAa up entri..jgn simpan lama2 tau

    ReplyDelete
  5. bestnyaaaaaaaa... cepat update, kak Rara ! tak sabar mau baca nii. hehe

    ReplyDelete
  6. maya bay lawa kan? terkenang2 honeymoon dulu...haha

    ReplyDelete
  7. wow biru betol air nya
    best nya rara
    rara cepat apdate..akak tak saba nak baca neh

    ReplyDelete
  8. baru blk dr krabi ke? patut senyap je..hehe..bestnyeee

    ReplyDelete
  9. waaaa amboi. tup tup orang tu ke krabi :)
    ok cepat! udpateeeee citer. hehe.

    ReplyDelete
  10. Ramai yang cakap Krabi best, cantik..Untunglah rara dah sampai ke sana...:)

    ReplyDelete
  11. Hadoiii...akk tingin jugak nk hanimon kat krabi nij...huwaaaa

    ReplyDelete
  12. Ahahahaha ahkak.iols tggu akak update nih. Excited tgok gambau ahkakk

    ReplyDelete
  13. untung le...hari tu akak almost nak book ticket pegi time sekarang ni...tapiii ramai kata cuaca tak menentu takut tak leh island hopping :(

    ReplyDelete
  14. memang cantik .... bestnye .....

    ReplyDelete
  15. cepatlah update lagiii..tak sabar nak baca niii

    ReplyDelete
  16. betul kata dik Pura tu.. sapa yang suka beach mmg akan lebih menikmati ciptaanNya.. kalau makcik yg kata bosan sebab pusing2 naik boat tu mungkin deria rasa dia tercicir kot.. hihihi

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com