04 November 2015

WAKE UP SAFURA!

Tipu kalau kata aku tak rindu Krabi, tipu kalau aku kata aku boleh jalani hidup mcm biasa, mmg tipu, aku masih belum boleh move on, masih belum.hahahaha. aku masih teringat jernihnya air di Maya Bay, indahnya ciptaan Allah, subhanallah, subhanallah.

Aku tak cerita pun dekat blog sebelum ni yang aku nak ke Krabi, tak ramai yang tahu, sbb semuanya berlaku sangat tiba tiba, hahaha. Nanti lah aku cerita lebih details lg, tapi sampai Ida Baharum kata aku gila, haritu usha ticket, haritu jugak terus book ticket, hahaha. itulah aku, mmg gila! hahaha.

Haritu baru je rasa excited nak pergi, harini dah kembali semula ke workstation, mula kerja balik mcm biasa, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kenapa cepat sgt masa berlalu~ semalam sampai suami aku cakap, eb jom book balik tiket g Krabi. hahahahaha. gila!

Tapi hidup mesti diteruskan, kerja lah kita sekuek kueknya mcm biasa, lepas tu boleh lah pergi bercuti semula. Betul lah orang kata, bercuti ni adalah treatment, mmg treatment untuk jiwa. rasa happy yang tak payah fikir hal lain, just me and my family. heaven!

Aku berjanji, aku akan datang Krabi lagi, patut lah org kata pergi Krabi tak jemu, mmg takkan jemu, oh TAPI untuk mereka yg sukakan laut je, yg tak suka, maybe tenpat ni adalah bosan. sbb ada borak dgn satu couple ni, dia kata BOSAN datang sini, sbb duk atas boat pusing pulau. errrr apekahhh! bosan ko kata? hahaha. kami bapak ah seronoknya! haha.

ok lah~ aku tengah transfer gambar ni, jap lagi kalau rajin, baru nk UP entry, nak breakfast jap, lepas tu kena siap siap kan kerja dulu. kangg kangg kanggg~ haaaaa.hahaha. ok bai!
Maya-Bay-Krabi
Belanja 1 picture di Maya Bay, amazing kan! huaaa rindu! sory for that face, excited! hahaha

19 comments:

PinKy MoMMa said...

ahahahahaha faham raaaa..kena amik mood balik kan..camtu la kak rasa dlu hukhuk..mood kelaut betul..welcome home adik ayer

Jueliza Jamani said...

cepat2 update.. nak cuci mata.. ntah bila kami nak sampai.. kalo nak bawak kiddos macam ketidak sanggupan.. uhukkk

Wawa Yusoff said...

bagun safura.. bangun.. cukup2 lah tu letak diri kat Krabi. ahahaha.

Akif Imtiyaz said...

Waaa bestnya..tak sabar nak baca citer cuti rara kat sana..cepat2 lAa up entri..jgn simpan lama2 tau

YB Shehan said...

bestnyaaaaaaaaa. nak jugak

Melissa Muklis said...

bestnyaaaaaaaa... cepat update, kak Rara ! tak sabar mau baca nii. hehe

~ NANA ~ said...

maya bay lawa kan? terkenang2 honeymoon dulu...haha

Miss Moon said...

wow biru betol air nya
best nya rara
rara cepat apdate..akak tak saba nak baca neh

Yana Libra said...

baru blk dr krabi ke? patut senyap je..hehe..bestnyeee

Mrs Yatie said...

waaaa amboi. tup tup orang tu ke krabi :)
ok cepat! udpateeeee citer. hehe.

nadiah hanum said...

Ramai yang cakap Krabi best, cantik..Untunglah rara dah sampai ke sana...:)

nini said...

Wahhhhbestnyer....heavennn

Chekgu Azrine said...

Hadoiii...akk tingin jugak nk hanimon kat krabi nij...huwaaaa

Cik Puan Eka said...

Ahahahaha ahkak.iols tggu akak update nih. Excited tgok gambau ahkakk

Rizziela said...

cantiknya air dia

♥ Vna ♥ said...

untung le...hari tu akak almost nak book ticket pegi time sekarang ni...tapiii ramai kata cuaca tak menentu takut tak leh island hopping :(

eima said...

memang cantik .... bestnye .....

anez zamri said...

cepatlah update lagiii..tak sabar nak baca niii

Zaza Abdul Latif said...

betul kata dik Pura tu.. sapa yang suka beach mmg akan lebih menikmati ciptaanNya.. kalau makcik yg kata bosan sebab pusing2 naik boat tu mungkin deria rasa dia tercicir kot.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...