18 December 2015

Adira jadi bini nombor DUA, Neelofa jadi bini nombor tiga

Gossip terkini, katanya Adira dalam senyap senyap dah nikah jadi bini no dua sorang Dato' yeke? hurmm, bercinta - putus, tunang - putus, rupanya dia nak dato jugak, korang apa tau, hahaha. hmm tu lah artis sekarang kan, tapi korang kena bersangka baik, apa apa pun tu jodoh dia, mungkin itu yang terbaik, aku doakan semoga berbahagia lah hingga ke Jannah, Datin yang bini 1st tu pun boleh terima Adira, dia kata dia dah redha, Ya Allah, mulianya hati bini diaaaa.


Neelofar pulak di tuduh dah jadi bini no tiga sorang Menteri, hahahaha. tak hagak hagak cerita korang ni eh, aku rasa Neelofa kalau tak kawen dengan menteri pun dia mmg dah berduit kot, dah ada nama, bisness dah maju gila, bukan mcm retis lain. Aku suka Neelofa ni, walaupun dia mcm poyo poyo sikit, tapi dia berjaya, apa dia buat sume best jeee. bila lah nak berjaya mcm dia.hahaha. Tapi semua ni FITNAH Neelofa kata, dia masih single, belum lagi berkahwin, dah lah jadi bini NO TIGA! hahaha. LOLZ.


BROWNIES KEDUT WIN


Alhamdulillah, harini settle pusing Putrajaya delivery Pavlova XL sempena YES @sugarlanbyrara sepanjang bulan December ni. ada yang add on brownies kedut jugak. semalam aku buat jugak 1 whole. tapi customers nak beli half-half je. Aku boleh je jual half, sbb ramai yang suka nak beli, tapi taknak beli 1 whole kan. hehe. 

brownies kedut murah
one whole
brownies kedut sedap
Pavlova for birthday

Alhamdulillah sangat-sangat jugak sbb Brownies aku disukai mereka, belum aku keluar putrajaya lagi, dorg dah wasap aku bg feedback. Ya Allah, seronok tak terkata rasanya. best sangat bila customers puas hati, di adun dengan kasih sayang tu tau~ hahaha.


Sape nak Order, boleh je WA Rara 019-477-4240
WA ONLY YA! no CALLs.

Brownies Kedut Sedap
Brownies Kedut Murah
Brownies Kedut Mewah Coklat

6 comments:

Chekgu Azrine said...

Hehehe...adira tu kawen dgn dato mana..akk xd plak dgr..heheheh

najwa zahid said...

jd no. 3 tu over sgt.. klau jd no. 2 tu slalu lah dgr gosip gitu

LM said...

Moga terus maju rara..

Untung la jadik artis.. Klu bkn artis jarang2 pak menteri dato' kenal. Hehe

MisZ FyZa said...

Tringin nak order pavlova n brownies kedut 2 ngan rara..tp kt ni kat sremban..:'(

MisZ FyZa said...

Tringin nak order pavlova n brownies kedut 2 ngan rara..tp kt ni kat sremban..:'(

Akim said...

Hmmm.. gosip liar tu jangan caye sangatla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...