16 December 2015

Apa yang jadi lepas Siti Nordiana jadi JUARA Gegar Vaganza?

Apa yang jadi pada korang? pada aku? aku? hahahaha 24jam asyik dengar lagu Putus Terpaksa je, sampai cari balik kt you tube semua video video lama Ziana Zain dulu. choiii betul lah! hahahaha. Kawan kawan opis aku pon, sikit sikit lagu tu, lepas sorg, sorg pasang. hahaha. harini pon masih lagi yg pasang lagu tu, dari pagi pasang lagu tu.hahaha. Lepas tu ada pulak yang cover lagu tu, dapay views beribu-ribu, dapat share puluh-puluh ribu, best ahhh! popular korang eh.hahaha. Tunggu lepas ni aku pulak buat cover. muahahahaha.



9 comments:

Yana Libra said...

haha..penangan GV~

Shark Kay said...

hahaha..
bahaya ni.
yg pasti ramai mngaku jd bf nana.

dalila said...

td ms beratur beli makanan, brader blkg nyanyi lagu putus terpaksa ni..tergelak dlm hati..haha

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Amboiii, melekat terus ye.. Ena siti nordiana ni pun tak kenal.. Ahaks

::EIDA:: said...

hoii sedap betul budak laki tu nyanyi! gigih aku dengar wei ! HHAHAHHAHHAHA

Nursaila Norman said...

puas i fikir dapay tu apa..rupanya dapat.

HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!

jgn marah rara..kita peminat tegar GV hikhik!

Didie Kamila said...

bukan setakat lagu putus terpaksa je rara..
Dgr balik lagu Ku Tak Akan Bersuara Nike Ardila..
Lepas tu dgr balik lagu-lagu lama Nana..
Cinta Hanya Sandaran dll..hehe..

Inani Hazwani said...

Hahahaha ! Semangat benauu yang lelaki tu menyanyi. Penuh perasan :P

Nafisa81 said...

Mana cover version by rara ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...