Image and video hosting by TinyPic

02 December 2015

Kisah FAZURA dan kimK

Aku tak tau nak cakap macam mana, nak gelak ke nak nangis, harini Fazura buat lawak lagi. hahaha. Habis sume troll pasal dia. adoiii! kenapa Fazura kenapa? kenapa cari publisiti murahan mcm ni! huaaa sedih lahhh! aku dah lah minat ko! aduhhhhh~


Kisahnya lepas Fazura upload pic di IG with bestie dia, aku mmg tengok dah pic tu, aku pon kata dlm hati " eh mcm Kim Kardisian lah muka dia ni " tapi aku tak lah komen pape kan. tuptup org viral pasal #kimK, aku mcm pelik lah, apehal ni. ROPANYAAA!!! hahaha. Fazura siap dah sound sorg sis ni, aku tak tau lah fazura ingat kimK tu apa, tapi dia mcm marah sgt, dia kata mak apa mcm ni yg cakap bahasa kesat. hahahaha. adoiii! aku syak Fazura ingat sis ni cakap bestie dia tu " macam KIMAK " hahahaha. korang rasa mcm mana? kakakakakaka. adoiiiii!

lepas dah salah faham tu, Fazura delete dah pic makian kepada follower dia tu, then takde mintak maaf ke hape, just cakap, " lain kali jangan gunakan short form " hahahaha. adehhh~ susah sgt ke nak mintak maaf. takpelah sis, u dah popular dah harini. Maafkan lah Fazura.hahaha

Aku rasa, lepas ni kalau aku nk IG shop aku @safuraonlineshop tu cepat popular, aku leh lah maki2 IG retis, senang sket nak naik followers.hahahahahaha. Jom try nak! hahahahaha. choii!


Kesian KIM! hahahaha bertabahlah yew!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. Pun boleh...fazura pun xthu ek kimk tu kim kadarshian..huhu

    ReplyDelete
  2. Hahaaa..
    mcm lawak pun ade..
    dah terangan kowt salah faham..
    dah salah tu mintak maaf je lah..
    bukan luak punn...
    sabor je lah

    ReplyDelete
  3. follower peminat tu dah puluh ribu gara-gara viral #kimK tu. Hahahaha

    ReplyDelete
  4. hahah la alkisahnya..

    sndiri malu la fazura tu..huhuuh

    ReplyDelete
  5. pajura boleh duduk serumah ngan azwan ali.. sama2 tak boleh pikir panjang.. hahaha

    ReplyDelete
  6. kata ada rancangan tv ala² KimK, xkan la shortform KimK pun xtau apa.. apakah?? kesiannnnn nawww

    ReplyDelete
  7. omaigadd! lawaknye gambar KimK tu hahahaaa...

    ReplyDelete
  8. hehehee... kat situ je dah tunjuk minded artis tu camne... ^_^

    ReplyDelete
  9. dengar cerita ..tp x tau plak kisah ni

    ReplyDelete
  10. Fazura anak didik AA kot..hehehehe.....

    ReplyDelete
  11. hahahahahaaa nak gelak ke nak nangis baca ni???kimk pun tak kenal tak tau laa kimk pun tak tau ntah laaa~ hahaha..

    ReplyDelete
  12. dengan rendah diri, saya x le se'stylo' fazura... x ler se'branded' fazura... sedang2 saja.. tapi saya tahu KimK tu maksud ape walaupun sekali baca je kt mana2... #kalautaksuretanyelahorang

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com